Καινούργιο Kia Stonic με 17.740 ευρώ

Η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου συνεπάγεται χρόνο και χρήμα, γιατί το να βρει κανείς ετοιμοπαράδοτο σπανίζει, ενώ οι τιμές τους συνεχώς ανεβαίνουν. Οπότε αν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή άμεσα παραδοτέο και σε χαμηλή τιμή, θα πρέπει να «αρπαχτεί» σε χρόνο dt!

Μέσα από αναζήτηση που κάναμε σε αγγελίες στο διαδίκτυο, εντοπίσαμε το εικονιζόμενο Kia Stonic 1.2 84 PS GL Inmotion. Προσφέρεται στην τιμή των 17.740 ευρώ και με επιδότηση ανταλλαγής σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, ενώ πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο SUV με τις ζελατίνες. Σίγουρα όποιος θέλει άμεσα ένα νέο μοντέλο με αξιόλογα χαρακτηριστικά, αξιόπιστο, με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service, τότε δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Στον εξοπλισμό του ανήκουν 6 αερόσακοι, infotainment με οθόνη 8 ιντσών, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω και ρυθμιζόμενοι – θερμαινόμενοι καθρέπτες.

Κινητήρας είναι ο ατμοσφαιρικός 4κύλινδροςς 1.200άρης με τα 84 άλογα και τα 118 Nm ροπής, ο οποίος διαθέτει την απαιτούμενη σπιρτάδα (0-100 χλμ./ώρα σε 13,5 δλ.) και είναι επαρκέστατος για όσους διανύουν καθημερινά χιλιόμετρα στην πόλη. Παράλληλα είναι οικονομικός σε βενζίνη και με χαμηλά τέλη κυκλοφορίας (86 ευρώ με 135 γρ./χλμ. CO2). Παράλληλα οι μαζεμένες του διαστάσεις (μήκος 4.140 χλστ.) και η υπερυψωμένη θέση οδήγησης βελτιώνουν σημαντικά την ευκολία την οδήγηση και τους χειρισμούς γενικότερα.

Πρόσθετα, το Kia Stonic είναι σε θέση να καλύψει τις μεταφορικές ανάγκες τεσσάρων ατόμων με τις αποσκευές τους (352 λίτρα). Στα πολύ θετικά του γνωρίσματα ανήκει ακόμα η πολύ καλή εργονομία του εσωτερικού, η βολική θέση οδήγησης και η γεροδεμένη συνολικά κατασκευή του, που αποτρέπει την παρουσία ενοχλητικών τριγμών.

Get it on Google Play Download on the App Store