Ημερίδα για το φυσικό αέριο κίνησης και τα μοντέλα CNG

Το www.autogreeknews.gr διοργάνωσε την πρώτη ημερίδα για το 2018, δίνοντας έμφαση στο φυσικό αέριο κίνησης και σε όλα τα νέα μοντέλα που πωλούνται στη χώρα μας, στα οφέλη που προσφέρει, στην ασφαλή χρήση και συντήρηση του αυτοκινήτου και τις νέες τεχνολογίες, ενώ έγινε και παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του www.autogreeknews.gr.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos, όπου οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα πολύ σημαντικά αυτά θέματα γύρω από την αυτοκίνηση. Μάλιστα λύθηκαν και πολλές απορίες που υπήρχαν γύρω από την αεριοκίνηση μέσα από τις ερωτήσεις που έγιναν, τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας όσο και με την λήξη της ημερίδας.

Την ημερίδα άνοιξε ο ιδρυτής του autogreeknews.gr, κ. Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος αρχικά έκανε λόγο για την εξαιρετική οικονομία που προσφέρει το φυσικό αέριο κίνησης. Γεγονός που έχει καταγραφεί μέσω και τον δοκιμών που έχει κάνει το autogreeknews.gr σε πολλά αυτοκίνητα φυσικού αερίου, τόσο σε κοντινές διαδρομές, όσο και σε μεγάλα ταξίδια. Πιο πρόσφατη δοκιμή έγινε στη διαδρομή Αθήνα – Ναύπλιο με κόστος μόλις 5 ευρώ για CNG, ενώ λίγο καιρό πιο πριν είχε πραγματοποιηθεί το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη με μόλις 17,6 ευρώ για φυσικό αέριο. Πρόσθετα, ο κ. Καλαϊτζής παρουσίασε στο κοινό τα νέα μοντέλα με κινητήρες CNG, πως λειτουργεί ένας κινητήρας CNG και τους μύθους και αλήθειες γύρω από το φυσικό αέριο κίνησης. Τέλος, έκλεισε την ομιλία του με την παρουσίαση του νέου www.autogreeknews.gr., το οποίο απέκτησε πιο σύγχρονο σχεδιασμό, έγινε πιο γρήγορο και πιο φιλικό στα κινητά τηλέφωνα.

Το λόγο πήρε μετά ο Γενικός Διευθυντής του autogreeknews.gr, κ. Γιώργος Τριανταφύλλης, ο οποίος αναφέρθηκε για τα οφέλη του φυσικού αερίου στην υγεία και στο περιβάλλον, αφού πρόκειται για ένα πιο καθαρό καύσιμο σε σχέση με τη βενζίνη, το πετρέλαιο και το υγραέριο. Επίσης, τόνισε την ασφάλεια που παρέχει και την τεράστια οικονομία, έκανε αναφορά για τα πρατήρια φυσικού αερίου και για το μέλλον του εν λόγω καυσίμου.

Ακολούθησε η ομιλία του αρχισυντάκτη του autogreeknews.gr κ. Μιχάλη Ντιβέρη, ο οποίος ανέφερε για τη μεγάλη σημασία που δίνει autogreeknews.gr στην χρήση και συντήρηση του αυτοκινήτου, στις νέες τεχνολογίες (π.χ. αυτόνομη οδήγηση) και στην πληρότητα του autogreeknews.gr σε κάθε επίπεδο, έτσι ώστε να δίνεται στον αναγνώστη μια σφαιρική ενημέρωση.

Η κ. Βάσω Αρσένη, υπεύθυνη για τη νέα στήλη «Escape Now» που ανοίγει το autogreeknews.gr, έδωσε μία πρώτη γεύση στους παρευρισκόμενους για τη θεματολογία, η οποία θα αφορά «αποδράσεις» εντός και εκτός πόλεως, με ή και χωρίς αυτοκίνητο.

Την ημερίδα έκλεισε η κ. Μαργαρίτα Αρσένη, υπεύθυνη επικοινωνίας, αναφερόμενη για τους στόχους που πρέπει να βάζουμε όλοι στη ζωή μας και πως πρέπει να τους πετυχαίνουμε.

Get it on Google Play Download on the App Store