Η Εφορία πήρε την Aston Martin ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ!

Οι φόροι εισοδήματα και status δεν κοιτούν. Αν δεν τους πληρώσεις, αναπόφευκτα θα έρθει ο λογαριασμός. Ο οποίος μπορεί να έχει και τη μορφή κατάσχεσης, αν παραείναι κάποιος «ξεχασιάρης». Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, αποδείχθηκε τέτοιος και πλέον η Aston Martin του, κοσμεί τη μάντρα της αστυνομίας!

Ο 30χρονος πορτιέρε των Γιουνάιτεντ και Εθνικής Ισπανίας βρισκόταν σε δείπνο με συμπαίκτες του. Όταν αυτό ολοκληρώθηκε, κατευθύνθηκε προς την κατάμαυρη Vantage του για να αποχωρήσει. Κάτι που τελικά έκανε, αλλά με ταξί! Κι αυτό γιατί τον περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη της κατάσχεσης. Το βρετανικό grand tourer είχε κλειδωθεί από την αστυνομία, με το αυτοκόλλητο στο παράθυρο να δηλώνει ξεκάθαρα το λόγο.

Ο Ντε Χέα παρέλειψε να καταβάλλει το ποσό που αντιστοιχούσε στο φορολογικό του προφίλ, με αποτέλεσμα η βρετανική Εφορία να πάρει την Aston των 150.000 λιρών (175.725 ευρώ) στη θέση του. Λογικά δεν θα αργήσει να την πάρει πίσω, καθώς αμείβεται με συμβόλαιο 19,5 εκατ. λιρών (22,8 εκατ. ευρώ) ετησίως και αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίχτη της ομάδας . Σε εβδομαδιαία κλίμακα, για να αντιληφθούμε το μέγεθος του μισθού, μιλάμε για 375.000 λίρες (κάτι παραπάνω από 439.000 ευρώ)! Οπότε, αν θέλει, ο Ισπανός αγοράζει δυο Vantage με το βδομαδιάτικο του.

Get it on Google Play Download on the App Store