Η BMW ετοιμάζει δικό της Hilux;

Εδώ και καιρό την αυτοκινητική κοινότητα και ειδικά τους φίλους της BMW, τους απασχολεί έντονα το ενδεχόμενο παραγωγής pickup αυτοκινήτου, ειδικά από την στιγμή που η Mercedes μπήκε στη συγκεκριμένη κατηγορία με την X-Class.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα κάνεις το αυτοκίνητό σου αμφίβιο (+video)

Βέβαια, για την BMW δεν είναι τόσο εύκολο να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς μπορεί στη Mercedes να ισχυρίζονται ότι τα pickup είναι τα νέα SUV (το λέει αυτό επειδή τα SUV πλέον έχουν γίνει αρκετά ασφάλτινα), όμως έχουν μακρά παράδοση στα επαγγελματικά αυτοκίνητα και έτσι δεν ήταν κάτι παράλογο για αυτούς να βγάλουν και ένα διπλοκάμπινο. Κάτι που φυσικά έγινε με την βοήθεια της Nissan και του Navara.

Το ίδιο όμως θα μπορούσε να κάνει και η BMW, η οποία έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με την Toyota (έβγαλαν μαζί και το Z4/Supra) που θα μπορούσε να της… παραχωρήσει το Hilux για να κάνει την δική της είσοδο και να πάρει έτσι φωτιά η κατηγορία των premium pickup.

Διαβάστε επίσης: Έρευνα: Τι αυτοκίνητο έχουν οι επικίνδυνοι οδηγοί;

Ο κύριος Klaus Frolich όμως βάζει τέλος σε όποιες φήμες και εικασίες λέγοντας πως «στην BMW δεν έχουμε βλέψεις για είσοδο στην συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτων. Εξάλλου αυτά είναι μοντέλα που ο κόσμος τα προτιμά σκληροτράχηλα και όχι premium, όπως φαίνεται και από την εμπορική πορεία της X-Class».

Get it on Google Play Download on the App Store