Η Aventador που λατρεύει τον Μάικλ Τζόρνταν!

Συστάσεις για το ποιόν του Μάικλ Τζόρνταν δεν χρειάζονται. Κατά (πάρα) πολλούς, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Κατά άλλους, το ίδιο το μπάσκετ. Ο άνθρωπος που έκανε όλο τον πλανήτη να αγαπήσει την «πορτοκαλί θεά», ανεβάζοντας πολλαπλά επίπεδα το άθλημα και μετατρέποντας το ΝΒΑ σε μια από τις πιο προσοδοφόρες βιομηχανίες.

Τελευταία φορά που επίσημα ο απόφοιτος του North Carolina σούταρε τη «σπυριάρα» ήταν το 2003, η αγάπη του κόσμου για τον «Air» παραμένει άσβεστη. Επιτυχημένος επιχειρηματίας πλέον, με ετήσια έσοδα εκατομμυρίων από το franchise που διατηρεί γύρω από το όνομά του, ο 58χρονος μύθος του αθλητισμού χαίρει ακόμα ασύγκριτης λατρείας. Η εν λόγω Lamborghini Aventador είναι μια από τις καλύτερα εκτελεσμένες αποδείξεις, καθότι η αγάπη του κατόχου της για τον Τζόρνταν την έχει ντύσει στα χρώματα της καριέρας του!

Το ιταλικό υπεραυτοκίνητο είναι μια κινητή εύφημος μνεία στις διασημότερες στιγμές της καριέρας του «Air Mike», έχοντας στο αμάξωμα της το περίφημο «The Last Shot» (που ξέρανε τους Utah Jazz, στους τελικούς του 1998), το μνημειώδες κάρφωμα του 1990 (απέναντι στους Washington Bullets, νυν Wizards και τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε) και, φυσικά, το θρυλικότερο όλων: το καρέ από τη γραμμή των βολών, στο διαγωνισμό καρφωμάτων του 1988, που έμεινε στην Ιστορία και αποτελεί εργοστάσιο παραγωγής εκατομμυρίων μέχρι σήμερα (ολόκληρο franchise Air Jordan).

Το αυτοκίνητο ανήκει στον Πορτορικανό ράπερ Kendo Kaponi, κατά κόσμον José Fernando Morales Rivera, και αποτελεί έργο της Metro Wrapz. Κάτω από το φαντασμαγορικό αμάξωμα κρύβεται μάλλον μια Aventador LP700-4, με μεγαλύτερες ζάντες, custom ελαστικά (με το παρατσούκλι του ιδιοκτήτη στα πλαϊνά) και μεγάλη σταθερή αεροτομή.

Get it on Google Play Download on the App Store