GR Yaris βγάζει Porsche 911 από χαντάκι! (+video)

Η οδήγηση σε χιονισμένο δρόμο απαιτεί προσοχή μιας και κρύβει αρκετούς κινδύνους και παγίδες. Αν μάλιστα και το αυτοκίνητο που οδηγούμε έχει κι αρκετή ιπποδύναμη και κίνηση στον πίσω άξονα, τότε η κατάσταση δυσκολεύει αρκετά.

Όπως στην περίπτωση της συγκεκριμένης Porsche 911 η οποία κατέληξε στο χαντάκι σε κάποιον χιονισμένο δρόμο της Πολωνίας. Για καλή τύχη του οδηγού βέβαια στην παρέα υπήρχε το 4κίνητο «καυτό» μικρό ιαπωνικό μοντέλο με τους 272 ίππους του. Δύναμη που πηγάζει από τον 1.600άρη 3κύλινδρο κι υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του! Αυτή τη δύναμη συνδυαστικά με την κίνηση σε όλους τους τροχούς θέλησαν να «εκμεταλλευτούν» οι παρευρισκόμενοι με σκοπό να βγάλουν τη μεγαλύτερη και βαρύτερη 911 στο δρόμο και πάλι. Όμως το μικρότερο βάρος του GR Yaris, αλλά και η λάθος γωνία από την οποία προσπαθεί ο οδηγός του ιαπωνικού μοντέλου να ρυμουλκήσει την Porsche δεν έφεραν αμέσως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα σε μια στιγμή παραλίγο να πέσει στους περαστικούς που παρατηρούσαν όλη αυτή την προσπάθεια, αλλά ευτυχώς όπως σχολιάστηκε στα social media το πανίσχυρο μοντέλο της Toyota τα κατάφερε τελικά και ρυμούλκησε την Porsche και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός της Porsche 911 πιθανότατα έχασε τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου του, στην προσπάθεια του να εντυπωσιάσει τους φίλους του, κίνηση που του βγήκε ξινή τελικά. Ευτυχώς όμως κανείς δεν τραυματίστηκε και η ζημιά στην Porsche φαίνεται πως είναι μικρή κάτι που αποδίδεται στο παχύ και φρέσκο συνάμα χιόνι. Είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά ο οδηγός της Porsche θα είναι ακόμα πιο προσεκτικός!

Get it on Google Play Download on the App Store