Έξοχη BMW 320i του 1996 με 1.582 χιλιόμετρα

Πριν από 34 χρόνια, η BMW παρουσίασε το 1990 τη BMW Σειρά 3 Ε36, η οποία έγινε εξαιρετικά δημοφιλής, ειδικά με το σεντάν αμάξωμα. Παρέμεινε στην παραγωγή έως το 2000, ενώ ακόμα μέχρι σήμερα κυκλοφορούν κάποιες στους δρόμους, ή διατίθενται δεκάδες σε αγγελίες και με τα υπόλοιπα αμαξώματα. Όμως σαν αυτή που βλέπετε όμοιά της δεν υπάρχει και είναι πραγματικά να τη χαζεύει κανείς, γιατί δεν διαφέρει καθόλου από όταν βγήκε από το εργοστάσιο στις 8 Ιουλίου του 1996.

Η εικονιζόμενη BMW 320 E36 είναι πραγματικά σαν καινούργια, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει διατηρηθεί αναλλοίωτη και με μόλις 1.582 χιλιόμετρα! Σύμφωνα με την αγγελία, η κλασική αυτή μεσαία BMW φυλάσσονταν σε στεγνό και σκοτεινό μέρος και κάτω από το σκονισμένο της αμάξωμα κρύβονταν ένα αυτοκίνητο σε κατάσταση καινούργιου. Δεν φέρει καθόλου γρατσουνιές, χτυπήματα και το κλασικό μαύρο της χρώμα (Cosmos Black) είναι 100% αυθεντικό. Παράλληλα συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα, ενώ εφόσον αντικατασταθεί η αντλία καυσίμου, τα φίλτρα, η μπαταρία και τα ελαστικά (ακόμα φοράει τα εργοστασιακά) είναι έτοιμη για να βγει και πάλι στους δρόμους. Βέβαια για να κρατήσει την αξία της θα πρέπει και πάλι να μείνει κάπου καλά φυλαγμένη.

Εκτός από το αμάξωμα που εντυπωσιάζει με την κατάσταση που βρίσκεται, το ίδιο ισχύει και για το ανέγγιχτο εσωτερικό αυτής της BMW 320i των 28 ετών, το οποίο βάζει κάτω σε ποιότητα πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα. Κάτω από το εμπρός καπό της φιλοξενείται ο «βελούδινος» 2λιτρος 6κύλινδρος εν σειρά κινητήρας, απόδοσης 150 ίππων και 190 Nm ροπής. Η μετάδοση στους πίσω τροχούς γίνεται με 5τάχυτο χειροκίνητο σασμάν, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα. Όσο για την τιμή που ζητείται, μη φανταστείτε ότι είναι χαμηλή. Η εμπορία που βρίσκεται στην Ολλανδία και έχει αυτό το μικρό «διαμάντι» ζητά το ποσό των 27.500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store