Ετοιμοπαράδοτα Suzuki Vitara από 20.580 ευρώ

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara είναι διαθέσιμο στη χώρα μας για παραγγελία στο επίσημο δίκτυο εμπόρων. Παράλληλα, υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα αυτοκίνητα, που σημαίνει ότι από την στιγμή που θα το παραγγείλει ο πελάτης θα το έχει στα χέρια του μέσα σε λίγες μέρες.

Η τιμή της εισαγωγικής έκδοσης GL είναι 20.580 ευρώ, με τον πλουσιοπάροχο εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων LED φώτα, 6 αερόσακους, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, Adaptive Cruise Control, οθόνη Infotainment 9 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματης εναλλαγής μεγάλης σκάλας φώτων, σύστημα εισόδου και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί και πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης/άνεσης/ασφάλειας. Μαζί με όλα αυτά δίνεται δώρο το δερμάτινο τιμόνι.

Η αμέσως επόμενη έκδοση GL+ κοστίζει 22.980 ευρώ και η GLX 25.880 ευρώ (εκδόσεις 2WD HYBRID 48V 1.4 129PS). Το Vitara με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς κοστίζει από 26.180 ευρώ (4WD GL+ HYBRID 48V 1.4 129PS). Οι τιμές του Vitara με υβριδικό σύστημα Strong hybrid και στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ξεκινούν από τα 26.880 ευρώ (GL+) για την έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς και από 29.680 ευρώ (GL+) για την τετρακίνητη. Επιπλέον, το νέο Vitara συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας (ή 100.000 χλμ. για τα μηχανικά / ηλεκτρικά μέρη), 12 έτη για το αμάξωμα και 5 έτη δωρεάν οδική βοήθεια.

Το ανανεωμένο Suzuki Vitara με το «περιπετειώδες» παρουσιαστικό και τον αυθεντικό SUV σχεδιασμό ξεχωρίζει στο εμπρός άκρο του από νέα μάσκα σε piano black χρώμα και σχέδιο που παραπέμπει σε bull bar. Ανασχεδιασμένος είναι και ο προφυλακτήρας με τα ελαφρώς διαφοροποιημένα φανάρια. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η νέα στάνταρ οθόνη 9 ιντσών για το χειρισμό του συστήματος πολυμέσων. Υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα smartphone μέσω USB και Wi-Fi που επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί μια ποικιλία εφαρμογών μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Πολύ χρήσιμο είναι και το Suzuki Connect. Πρόκειται για μια εφαρμογή για smartphone και μια σουίτα υπηρεσιών που επιτρέπει στους οδηγούς να παρακολουθούν το όχημά τους εξ αποστάσεως.

Η γκάμα των κινητήρων του νέου Suzuki Vitara περιλαμβάνει τον πολύ αποδοτικό 1.4 Boosterjet 48V Hybrid των 129 ίππων και 235 Nm ροπής και τον Strong Hybrid 1.5 Dualjet με τη συνδυαστική ισχύ των 116 ίππων. Ο mild hybrid 48V προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και ο φουλ υβριδικός με αυτοματοποιημένο 6τάχυτο. Αμφότερα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης Allgrip Select 4WD με δυνατότητα επιλογής τεσσάρων λειτουργιών οδήγησης 4WD: Auto, Sport, Snow και Lock mode, τα οποία επιλέγονται μέσω του περιστροφικού επιλογέα στην κεντρική κονσόλα.

Get it on Google Play Download on the App Store