Έρωτας με την πρώτη ματιά το νέο Opel Corsa

Έρωτας με την πρώτη ματιά; «Yes,  of  Corsa!» Το νέο Opel Corsa είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλους τους ερωτευμένους – και όχι μόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι το Corsa είναι τόσο δημοφιλές και μάλιστα, κατέκτησε την 1η θέση των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά για το 2023, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Το νέο Corsa γοητεύει, χάρη στην καλλίγραμμη σχεδίασή του εξωτερικά που προσελκύει τα βλέμματα και το πλήρως εκσυγχρονισμένο και digital εσωτερικό του. Το υπερσύγχρονο σύστημα infotainment είναι στη διάθεσή σας, για να συνδέσετε το smartphone σας και να ακούσετε τα πιο όμορφα ερωτικά τραγούδια. Επιπλέον, το νέο Corsa εισάγει πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, όπως η προσαρμοζόμενη αντιθαμβωτική τεχνολογία φωτισμού Intelli-Lux  LED® Matrix,τα άνετα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και ένα πλήθος σύγχρονων συστημάτων υποστήριξης οδηγού. Η ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων περιλαμβάνει βραβευμένους κινητήρες βενζίνης των 1.2 λτ. με ισχύ 75, 100 και 130 ίππων, ενώ σύντομα αναμένονται στην Ελληνική αγορά οι υβριδικές εκδόσεις, καθώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric, για αυτονομία έως 405 χιλιόμετρα και με ισχυρότερο μοτέρ 156 ίππων.

H Opel κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση του νέου Corsa, χάρη στο πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής». Συγκεκριμένα, καλεί τους υποψήφιους πελάτες να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό τους αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας, προσφέροντάς τους το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής» παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store