Εορταστικό διήμερο για το νέο Opel Corsa

Το νέο Opel Corsa είναι εδώ, γεγονός που θα εορταστεί με διάφορες εκδηλώσεις σε όλες τις εκθέσεις Opel ανά την Ελλάδα. Το λανσάρισμα του δημοφιλούς supermini θα συνοδευτεί με ένα εορταστικό διήμερο, στις 24 και 25 Νοεμβρίου και όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επισκεφθούν τις εκθέσεις Opel για να γνωρίσουν από κοντά το νέο Corsa. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά διάφορες εκδόσεις του μοντέλου, να πραγματοποιήσει ένα Test Drive και να λάβει μια προσφορά.

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Αντιπροσωπεία ξεκίνησε τη διάθεση του νέου Opel Corsa με προωθητική ενέργεια και τιμή από 17.900 ευρώ για την έκδοση Edition 1.2 λτ. 75hp με μηχανικό κιβώτιο. Την γκάμα του συνθέτουν κινητήρες βενζίνης 1.2 λτ. με 75, 100 και 130 ίππους και το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e των 136 ίππων και 156 ίππων. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι πολλά και θα καλύψουν κάθε δυνατή ανάγκη και απαίτηση: Edition, Edition Pack, GS Line, GS Line Pack και Ultimate. Ενδεικτικά, στο βασικό μοντέλο των 17.900 ευρώ ανήκουν: αυτόματο φρενάρισμα, προειδοποίηση παρέκκλισης από λωρίδα κυκλοφορίας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, ράδιο με οθόνη αφής 5 ιντσών, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου.

Το νέο Opel Corsa μετά τις αναβαθμίσεις που δέχτηκε εμφανίζεται πιο μοντέρνο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Εξωτερικά οι σχεδιαστές έδωσαν στο μικρό best seller ακόμα πιο στιλάτο χαρακτήρα. Το πλέον εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι αδιαμφισβήτητα το Opel Vizor, που αποτελεί τη χαρακτηριστική σχεδιαστική υπογραφή της μάρκας. Η μαύρη μάσκα καλύπτει το εμπρός τμήμα του νέου Corsa και ενσωματώνει ιδανικά τη γρίλια, τους προβολείς LED και το κεντρικά τοποθετημένο Opel Blitz, σχηματίζοντας ένα ενιαίο σύνολο.

Εκσυγχρονισμένο είναι και το εσωτερικό, όπου συναντώνται νέο μοτίβο στις επενδύσεις των καθισμάτων και στο λεβιέ ταχυτήτων, νέας σχεδίασης τιμόνι και νέος διακόπτης για τα Corsa με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (εκτός του 1.2 75 hp). Από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στο ταμπλό του νέου Corsa, είναι το νέο σύστημα infotainment με την οθόνη αφής των 10 ιντσών. Η ενσωματωμένη πλατφόρμα Snapdragon Cockpit της Qualcomm Technologies διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά, πολυμέσα και δυνατότητες απεικόνισης υπολογιστή. Την ολοκληρωμένη εικόνα του εσωτερικού ενισχύει και η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, τόσο σε υλικά, όσο σε συναρμογή και φινίρισμα.

Η στιβαρότητα που αποπνέει το νέο Opel Corsa γίνεται άμεσα αισθητή από τον οδηγό και στο δρόμο, όπου το γερμανικό supermini παρουσιάζεται ασφαλές και με σίγουρο πάτημα μεγαλύτερου αυτοκινήτου. Επιπλέον, το νέο Corsa εφοδιάζεται με πολλά υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα και αναγνώριση πεζών, η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, η αναγνώριση των πινακίδων οδικής σήμανσης, η αναγνώριση κόπωσης οδηγού, το park pilot πίσω, το σύστημα πλευρικής προστασίας και η νέα πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας.

Αυτά και πολλά ακόμα, θα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε από κοντά και να μάθετε τα πάντα για το νέο Corsa, σε όλες τις εκθέσεις της Opel, στις 24 και 25 Νοεμβρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store