Ελληνικό Nissan Almera με 977.000 χιλιόμετρα

Τα αυτοκίνητα της Nissan έχουν γράψει ιστορία και για την αξιοπιστία τους, με μοντέλα όπως τα Sunny και Almera να έχουν διανύσει εκατομμύρια χιλιόμετρα με «λάδια – φίλτρα» και τις προβλεπόμενα αναλώσιμα. Η αλήθεια είναι ότι τα παλαιότερα αυτοκίνητα δεν ήταν τόσο πολυσύνθετα και φορτωμένα με ένα σωρό τεχνολογίες, εξαρτήματα και ραντάρ όπως τα καινούργια, οπότε μειώνονταν οι πιθανότητες για βλάβες.

Το συγκεκριμένο Nissan Almera δεύτερης γενιάς (ανανεωμένο) ξεχωρίζει για ένα βασικό λόγο από τα υπόλοιπα στις αγγελίες. Έχει διανύει τα περισσότερα χιλιόμετρα, κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο (976.695 χλμ. γράφει το κοντέρ). Πολύ σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα αφού τα πιο πολλά Ι.Χ. δύσκολα ξεπερνούν τις 300.000 χλμ. Εκτός αν πρόκειται για ταξί, το οποίο και πάλι θα πρέπει να κάνει μεγάλες αποστάσεις για να φτάσει το εκατομμύριο.

Αυτό το Nissan Almera βρίσκεται στη Ζάκυνθο (δείτε εδώ την αγγελία) και ταξινομήθηκε πριν από 19 χρόνια, τον Απρίλιο του 2004. Θεωρητικά κάθε χρόνο διένυε πάνω από 51.000 χιλιόμετρα, όσα κάνει ένας μέσος οδηγός σε 4 χρόνια.

Στην περιγραφή του αναφέρεται «Σε άριστη κατάσταση. Δικαίωμα δοκιμής». Το χιλιομετροφάγο αυτό Almera, δεν θα μπορούσε παρά να εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου. Πρόκειται για τον πολύ αξιόπιστο 2.2 λτ. dCi, ισχύος 112 ίππων και 248 Nm ροπής. Όσο για την τιμή του, ζητείται το ποσό των 1.500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store