Διαλυμένο Toyota Yaris κινείται κανονικότατα (+video)

Βγαλμένα από τη ζωή είναι τα ρητά. «Τα ιαπωνικά αυτοκίνητα είναι “σκυλιά”», για παράδειγμα. Γνωμικό που έχει προκύψει από χρόνια συνύπαρξης με Toyota, Nissan, Mitsubishi κλπ, αναφορές συνεργείων, έρευνες αξιοπιστίας και εικόνες σαν τη συγκεκριμένη, όπου ένα κατεστραμμένο Toyota Yaris κινείται σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Τα καρέ μας έρχονται από τις Η.Π.Α., όπου καταγράφηκε ένα κυριολεκτικά μισό Yaris 2ης γενιάς να κάνει τις βόλτες του. Το αυτοκίνητο λογικά έχει περιέλθει σε αυτή την κατάσταση λόγω ατυχήματος, στο οποίο φαίνεται πως μέτρησε και τούμπες. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως από τη μέση και πάνω δεν υπάρχει πλέον αυτοκίνητο, έχοντας κοπεί σχεδόν από τις βάσεις των κολωνών και με την οροφή να απουσιάζει. Ένα μικρό κομμάτι από τις πίσω κολώνες και το παρμπρίζ έχει απομείνει, ωστόσο ξεκάθαρα το ιαπωνικό σουπερμίνι δεν είναι για να οδηγείται σε δημόσιο δρόμο. Από πλευράς ασφάλειας βέβαια, γιατί τα μηχανικά του μέρη μια χαρά το πηγαίνουν.

No tag, no windshield, no roof…no problems
by u/Holiday-Carry-9654 in Shitty_Car_Mods

Το μικρό Toyota δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στην πορεία, ζητώντας μόνο κράνος από τον οδηγό του για ευνόητους λόγους. Το πώς έφτασε σε αυτή την κατάσταση, δεν γνωστοποιείται. Κάποιοι πιστεύουν πως μπορεί να προέκυψε ως αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας κάμπριο, από κάποιον ιδιώτη μηχανικό ή συνεργείο. Άλλοι πως απλά είναι αυτοκίνητο-σκραπ, το οποίο αγοράστηκε για ανταλλακτικά και ο ιδιοκτήτης αναγκαστικά το οδηγούσε για να το πάει σπίτι του. Φυσικά γνωρίζουμε ότι τέτοια οχήματα μεταφέρονται με γερανό, επίσης για ευνόητους λόγους ασφαλείας. Όπως και να έχει, η ουσία είναι μία: είτε με οροφή είτε χωρίς, με μάξιμουμ ή μηδενική στρεπτική ακαμψία, ο Ιάπωνας δεν σταματάει ποτέ και πουθενά!

Get it on Google Play Download on the App Store