Αυτό είναι το επόμενο Honda Civic

Η Honda ετοιμάζει την 11η γενιά Civic, την οποία περιμένουμε να εμφανιστεί επίσημα στα τέλη του 2021. Η διαρροή των πατενταρισμένων φωτογραφιών και το Civic XI Forums όμως, μας επιτρέπουν να δούμε το αυτοκίνητο σήμερα!

Δείτε ακόμα: Ποιο Honda πιάνει τα 782 χλμ./ώρα;

Το εμπρός μέρος εμφανίζεται περισσότερο στρογγυλεμένο, με τα μακρύτερα και λιγότερο αιχμηρά φωτιστικά σώματα, που θυμίζουν λίγο τα αντίστοιχα των σημερινών Accord και Clarity. Λιγότερο επιθετικός είναι και ο προφυλακτήρας, διατηρώντας ωστόσο το δυναμικό προφίλ αλλά σε πιο ώριμη εκτέλεση. Μιλώντας για προφίλ, φαίνεται πως το Civic MK11 θα είναι αρκετά μεγαλύτερο σε διαστάσεις. Το σχήμα και η καμπύλη της οροφής, σε συνδυασμό με το ταίριασμα στην 5η πόρτα, μετατρέπουν το Civic από hatchback σε fastback. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα αλλάζουν εντελώς, αποκτώντας και αυτά μακρόστενο σχήμα και «βγαίνοντας» μέχρι τα πίσω φτερά, ενώ υπάρχει και μια λωρίδα LED που τα ενώνει.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Honda Civic Type R θα έχει 400 ίππους και 4κίνηση

Για το εσωτερικό δεν υπάρχει το παραμικρό. Το ίδιο ισχύει και για την ενημέρωση περί μηχανικών μερών. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Honda θα προσφέρει τύπους ηλεκτροποίησης, με τη μορφή υβριδικών (ενδεχομένως plug-in) και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων. Οι Ιάπωνες έχουν επιβεβαιώσει τη συνέχιση των Si και Type R, οπότε σπορ Civic θα έχει σίγουρα η 11η γενιά.

Δείτε ακόμα: Made in Japan το Αγγλικό Honda Civic

Get it on Google Play Download on the App Store