Με τον κινητήρα του BMW i8 το νέο Karma Revero!

Στην έκθεση της Σανγκάη περιμένουμε να παρουσιάσει η Karma Automotive το νέο της supercar το οποίο θα φέρει κινητήρα BMW.

Μερικές τεχνικές πληροφορίες για το νέο Revero, ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο θα εξοπλίζεται από ένα βελτιωμένο plugin υβριδικό σύστημα, το οποίο θα αποτελείται από τον 3κυλινδρο 1.500αρη κινητήρα της BMW που φοράει και το i8 και από ένα νέο ηλεκτροκινητήρα.

Δείτε ακόμη: Ο Pininfarina σχεδιάζει το νέο αυτοκίνητο της Karma!

Σε κάθε άξονα θα υπάρχουν 2 ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία θα τροφοδοτούνται από μια νέα μπαταρία λιθίου. Συνδυαστικά η ισχύς του Karma Revero θα αγγίζει τους 374 ίππους και η ροπή τα 568 Nm, νούμερα που θα ολοκληρώνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ. Σχετικά με την επιλογή του κινητήρα της BMW έκανε δηλώσεις ο επικεφαλής για τα τεχνικά θέματα της Karma, ο κ. Bob Kruse:

Διαβάστε επίσης: Pininfarina Battista με 1.900 άλογα και 2.300 Nm ροπής!

«Η BMW είναι η λύση για να τονίσουμε την πολυτέλεια, αλλά και την τεχνολογία που φέρει το Karma, μιας και η γερμανική εταιρεία είναι ένας αποδεδειγμένος ηγέτης στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και στην δημιουργία πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών». Το Revero θα έχει μια ελαφρώς ανανεωμένη εμφάνιση, όπου ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα. Μικρές αλλαγές υπάρχουν και στην καμπίνα.

Get it on Google Play Download on the App Store