Ακόμα μια «δόση» από το νέο hypercar Battista

Ακόμα ένας μεγάλος σχεδιαστικός οίκος, ο Pininfarina αναμένεται να παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης το νέο του hypercar, το Battista. Σήμερα έδωσε μια ακόμα μικρή γεύση στο κοινό για το πως θα είναι το εμπρόσθιο μέρος του νέου μοντέλου!

Αυτό το οποίο γνωρίζουμε κι έχουμε γράψει και παλιότερα, είναι πως η Pininfarina θα συνεργαστεί με τη Rimac για το σύστημα κίνησης του Battista, με την τελική ισχύ να αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.900 ίππους και η ροπή τα 2.300 Nm. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα θα επιτυγχάνονται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, τα 0-300 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα του μοντέλου θα ξεπερνά τα 400 χλμ./ώρα

Δείτε ακόμη: Ο οίκος Bertone ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό supercar!

Πέρα όλων των παραπάνω, σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία νέα εικόνα. Σε αυτή παρουσιάζεται ένα μικρό μέρος του εμπρόσθιου τμήματος του Battista, το οποίο ξεχωρίζει με το έντονο καμπύλο μέρος, αλλά και από τους εξαιρετικά λεπτἀ φωτιστικά σώματα τύπου LED. Το Battista σύμφωνα με δηλώσεις υπευθύνων του project αναμένεται να κατασκευάσει σε μόλις 150 μονάδες, με την τιμή απόκτηση να κυμαίνεται μεταξύ 1,6 & 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Η εταιρεία θα μοιράσει στα τρία το σύνολο των μονάδων πουλώντας από 50 σε Ευρώπη, Ασία και Ηνωμένες Πολιτείες, με την παραγωγή να ξεκινάει εντός του 2020.

Get it on Google Play Download on the App Store