4κίνητο Mercedes Atego για πολυτελές σαφάρι

Λατρεύετε την περιπέτεια, τις εκδρομές και βαριέστε τη διαδικασία με τα εισιτήρια ή τη διαμονή; Η Krug Expedition έχει τη λύση: πήρε ένα Mercedes-Benz Atego 1023 A S-cab και το μεταμόρφωσε σε ένα άνετο αυτοκινούμενο διαμέρισμα. Με το όνομα Project Rhino, η Krug Expedition έδωσε στο Atego μια πιο «αγριεμένη» εξωτερική εμφάνιση, αλλά μέσα μόνο άνεση και χρηστικότητα προσφέρει με μια θεόρατη κυριολεκτικά καμπίνα 4,3 επί 2,2 μέτρων, για να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε και ό,τι άλλο θελήσετε.

Στο μπροστινό μέρος, το Project Rhino διαθέτει προστατευτικά καλύμματα για τους προβολείς και σχάρα οροφής πάνω από την καμπίνα. Όσον αφορά την πρόσβαση στα… πίσω σαλόνια, γίνεται είτε μέσω της πλαϊνής πόρτας, είτε μέσω της μπροστινής καμπίνας. Τα παράθυρά του είναι αναδυόμενα και φυσικά ασφαλείας. Για τους πιο απαιτητικούς και περιπετειώδεις, υπάρχει και γκαράζ για μικρές μοτοσυκλέτες.

Ο χώρος διαβίωσης του Project Rhino (τα έσοδα σύμφωνα με την εταιρεία διατίθενται για την προστασία του ρινόκερου, εξ ου και το όνομα της έκδοσης) διαθέτει διπλό κρεβάτι, ντουλάπα και μπάνιο. Μπορείτε βεβαίως να δειπνήσετε χάρη στο συρόμενο τραπέζι του, να μαγειρέψετε και να πλύνετε τα πιάτα στο camper με την ενσωματωμένη κουζίνα και τον νεροχύτη.

Στις επιλογές του υποψήφιου αγοραστή είναι ο ενσωματωμένος φορτιστής μπαταρίας, κλιματιστικό, ακόμη και router για την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε ένα φίλτρο νερού και μια μονάδα επεξεργασίας εάν ανησυχείτε για την παροχή του, δορυφορική τηλεόραση, πλυντήριο και στεγνωτήριο.

Η τροφοδοσία του Project Rhino γίνεται από έναν τετρακύλινδρο turbodiesel 5,1 λίτρων που αποδίδει 231 ίππους με 900 Nm ροπής και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για την κίνησή του εκτός δρόμου, φροντίζουν τρία διαφορικά που κλειδώνουν.

Αν αναρωτιέστε πόσο κοστίζει το θηρίο, οι τιμές κυμαίνονται από 300.000 ευρώ έως 330.000 ευρώ, ανάλογα με τις προτιμήσεις του αγοραστή.

Get it on Google Play Download on the App Store