Σπέσιαλ Toyota Camry για τη Ρωσία με αγάπη

Ξέρουμε το Camry ως «αιώνιο» best seller στην Αμερική, όμως το μεσαίο σεντάν της Toyota κάνει θραύση και στη Ρωσία. Για αυτό, οι Ιάπωνες δημιούργησαν μια ειδική έκδοση για να ευχαριστήσουν τους Ρώσους για την αγάπη που δείχνουν στο μοντέλο τους.

Το Camry S-Edition χαρακτηρίζεται από την διχρωμία του λευκού αμαξώματος και της μαύρης οροφής, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένα τα καλύμματα των καθρεπτών, μέρος της τρίτης κολόνας, τα προστατευτικά χαμηλά στις πόρτες και το διακριτικό spoiler στην πόρτα του πορτμπαγκάζ. Για όσους δεν θέλουν να μπλέκουν χρωματικά, ή απλά επιθυμούν να τραβάνε τις ακτίνες του ήλιου -για τη Ρωσία μιλάμε, εξάλλου, και η τελευταία αχτίδα χρειάζεται- υπάρχει η επιλογή total black.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το νέο Toyota Camry TRD των 301 ίππων;

Φυσικά, αυτό που κεντρίζει τα βλέμματα εξωτερικά δεν είναι άλλο από τη διαμόρφωση των πίσω φωτιστικών σωμάτων. Η τεχνοτροπία της Lexus, με τα διάφανα φανάρια, επιστρέφει σε Toyota μετά το 2005, όταν έληξε η παραγωγή του πρώτου IS200 (Toyota Altezza στην Ιαπωνία). Οι ζάντες των 18 ιντσών και οι κόκκινες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, συμπληρώνουν το αισθητικό πακέτο αναβάθμισης.

Στο εσωτερικό οι κόκκινες λεπτομέρειες δεσπόζουν, με τη μορφή ραφών σε καθίσματα, φούσκα λεβιέ, υποβραχιόνιο και ταμπλό. Οι επενδύσεις του σαλονιού, δε, καλύπτονται στο μεγαλύτερο μέρος τους από δέρμα.

Κάτω από το καπό συναντάμε τον 2.5άρη ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο των 181 ίππων και 231 Nm ροπής, συνδυαζόμενο αποκλειστικά με 6άρι αυτόματο κιβώτιο και στέλνοντας την ισχύ στους εμπρός τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Θα αγοράζατε το Toyota Camry;

Η Toyota τιμολογεί το Camry S-Edition από τα 2.140.000 ρούβλια, ή 30.443 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store