Νέο πολυχρηστικό Toyota Rangga για τον επαγγελματία

Ένα αυτοκίνητο για όλες τις χρήσεις και πάσα επαγγελματική ανάγκη παρουσίασε η Toyota, μέσω του Rangga Concept. Ενός πρωτοτύπου, το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί κατά το δοκούν και να προσφέρει λύσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το Rangga έκανε ντεμπούτο στην έκθεση αυτοκινήτου της Ινδονησίας, όπου και προορίζεται να κάνει ντεμπούτο προς το τέλος της χρονιάς. Η Toyota παρουσίασε όχι μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ διαφορετικές εκδοχές του πρωτοτύπου, από απλό pick up μέχρι πυροσβεστικό όχημα! Ο «χαμαιλέοντας» από την Ιαπωνία μπορεί να γίνει ασθενοφόρο, αυτοκίνητο αναψυχής, καντίνα (κινητό καφέ για την ακρίβεια), πυροσβεστικό, παγωτατζίδικο, μέχρι υποψήφιος για τις ταινίες του Fast and Furious (τις πρώτες 3-4, εδώ και χρόνια έχει χαθεί το νόημα). Τα renderings αποτελούν μέρος διαγωνισμού της Toyota, που θα επιβραβεύσει με 100 εκατ. ρουπίες Ινδονησίας (περίπου 6.000 ευρώ) όποιον σχεδιάσει την δημοφιλέστερη πρόταση για τις δυνατότητες διαμόρφωσης του Rangga.

Το concept car έχει ήδη επιβεβαιωθεί πως θα περάσει στην παραγωγή εντός των προσεχών μηνών, με τους αντιπροσώπους της Toyota να ενημερώνονται από τώρα για τους διαθέσιμους τύπους αμαξώματος. Σίγουρα, πάντως, θα προσφέρει ποικίλες επιλογές, που θα εξυπηρετούν μια ευρεία γκάμα επαγγελματιών. Αυτό πάνω-κάτω σημαίνει και το όνομα του μοντέλου, καθώς «Ronggo» στα ιαπωνικά είναι ο ήρωας της καθημερινότητας, που μπορεί να κάνει πολύ διαφορετικές εργασίες όντας δυνατός και ανθεκτικός στις κακουχίες.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν δημοσιεύονται ακόμα, αλλά είναι εμφανές ότι το πλαίσιο είναι τύπου σκάλας και η ανάρτηση αποτελείται από φύλλα σούστας. Σύμφωνα με το Top Gear Φιλιππίνων κάτω από το καπό θα υπάρχουν τόσο κλασικά σύνολα πετρελαίου και βενζίνης, όσο και υβριδικά.

Get it on Google Play Download on the App Store