Έτσι θα μοιάζει η Toyota Supra

Αναμφίβολα, η νέα Toyota Supra είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα μοντέλα του 2018 και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, θα την δούμε ως πρωτότυπο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης σε μερικές μέρες από τώρα και συγκεκριμένα στις 6 Μαρτίου, όταν και θα ανοίξει τις πύλες της.

Δείτε ακόμη: Νέα Mercedes X 350 d V6 με 258 PS

Οι πληροφορίες προς το παρών είναι συγκεχυμένες σχετικά με το ιαπωνικό σπορ κουπέ, τόσο όσον αφορά στο μοτέρ του όσο και στα σήματά του. Παρόλα αυτά διαρροές από Ιαπωνία κάνουν λόγο για… γερμανικό DNA τόσο όσον αφορά στους κινητήρες (2.0 λτ. με 195 ίππους και 3.0 λτ. με 340 ίππους) όσο και στην μετάδοση καθώς κιβώτιο (8άρι αυτόματο) και διαφορικό θα είναι και αυτά από την BMW. Όσον αφορά στα σήματά της, το πιθανότερο είναι να την δούμε με αυτά της Gazoo Racing και όχι της Toyota.

Διαβάστε επίσης: Το Honda Civic Type R στον… αγώνα

Όσον αφορά στην εμφάνισή της, οι παραπάνω ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από το forum των φίλων της Toyota Supra, αποτελούν την πιο πρόσφατη προσέγγιση και μάλλον και την πιο έγκυρη, όσον αφορά το πρωτότυπο που θα δούμε στην έκθεση της Γενεύης. Υπομονή λοιπόν λίγες ακόμη ημέρες για τα αποκαλυπτήρια του ιαπωνικού μοντέλου.

Get it on Google Play Download on the App Store