Ζωώδη ένστικτα από το νέο Suzuki Jimny Rhino

H Suzuki λατρεύει να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις για το Jimny, με την τελευταία να φέρνει τη ζούγκλα στο εξαιρετικό off roader και να το ντύνει σε ειδικά αυτοκόλλητα, που δίνουν έμφαση στη σύνδεση με τον ρινόκερο.

Το ασταμάτητο κερασφόρο τετράποδο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το Jimny Rhino, με την αντίστοιχη φιγούρα να απαντάται στο κάλυμμα της ρεζέρβας και πάνω από το «Jimny», στην πόρτα του πορτμπαγκάζ. Το Pure Pearl White αμάξωμα συνδυάζεται με γκρι, κόκκινα και μαύρα αυτοκόλλητα τόσο στο καπό, όσο τα φτερά και τις πόρτες. Η ρετρό μάσκα, οι χρωμιωμένοι καθρέπτες και οι πορτοκαλί λασπωτήρες ενισχύουν τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του Jimny, την ώρα που οι αναβαθμισμένες ποδιές και τα σκαλοπάτια αυξάνουν την αντοχή του στις εκτός δρόμου κακουχίες.

H ειδική έκδοση βασίζεται στο GLX, συνεπώς έρχεται φορτωμένη με μπόλικα στοιχεία εξοπλισμού. Τα αυτόματα φώτα, το σύστημα πολυμέσων με Android Auto και Apple CarPlay, το σύστημα πλοήγησης, η διατήρηση λωρίδας, το αυτόματο φρενάρισμα και οι 15άρες ζάντες αλουμινίου είναι στάνταρ, ενώ η Suzuki προσθέτει τα ανάλογα σήματα εξωτερικά και εσωτερικά, ώστε να δηλώνει πως το Rhino είναι και έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Μόλις 30 θα διατεθούν, όλα για την αγορά της Μαλαισίας. Αλλαγές δεν υπάρχουν σε κινητήρα ή μετάδοση, συνεπώς ο 1.500άρης τετρακύλινδρος των 102 ίππων και η τετρακίνηση με μπλοκέ διαφορικά και βοηθητικό κιβώτιο, συνεχίζουν ως έχουν στο απλό Jimny. Η τιμή του είναι πολύ υψηλή, καθώς ξεκινά από τις 174.900 ριγνγκίτ, τα οποία ισοδυναμούν με 34.564 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store