Έρχεται νέο μοντέλο από τη Nissan

Ακόμα μια σημαντική μάρκα, μετά τη Mercedes, θα παρουσιάσει το νέο της μοντέλο στη φαντασμαγορική έκθεση CES. Ο λόγος για την Nissan, η οποία ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της Consumer Electronics Show, θα παρουσιάσει και αυτή ένα νέο μοντέλο.

Το πιο πιθανό, αυτό το νέο μοντέλο της Nissan να είναι μια νέα έκδοση του ηλεκτρικού Leaf, η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία από την ιαπωνική μάρκα. Αρχικά, το νέο μοντέλο είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles, αλλά η σύλληψη του Carlos Ghosn τους ανάγκασε να ακυρώσουν την παρουσίαση.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Nissan GT-R που ονειρευόμαστε;

Αν επιβεβαιωθούν οι φημολογίες περί του νέου μοντέλου, τότε η νέα έκδοση του ηλεκτρικού Leaf, θα είναι εκείνη με την μεγαλύτερης χωρητικότητα μπαταρία, των 60 kWh. Η νέα αυτή μπαταρία θα επιτρέπει στο φουτουριστικό Leaf να κινείται για έως και 362 χιλιόμετρα, με μια μόνο φόρτιση. Αυτονομία αυξημένη κατά περίπου 120 χιλιόμετρα περισσότερα από το μοντέλο που είναι διαθέσιμο τώρα στην αγορά. Αν ισχύουν τα παραπάνω νούμερα, τότε το Leaf έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τα επίσης ηλεκτρικά Kia Niro και Chevrolet Bolt τα οποία προσφέρουν αυτονομία 370 χλμ.

Διαβάστε επίσης: Νέο σύστημα πολυμέσων για το Nissan Qashqai

Όμως οι επισκέπτες της CES θα έχουν την ευκαιρία να δουν και το πρωτότυπο IMx KURO, καθώς  και μία νέα τεχνολογία, η οποία θα είναι ένα νέο σύστημα υποστήριξης οδηγού, το οποίο θα τους επιτρέπει να «βλέπουν το αόρατο», υπονοώντας ότι θα προσφέρει μια νέα εμπειρία οδήγησης μέσω συνδεδεμένων αυτοκινήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store