Νέο μικρομεσαίο SUV Leapmotor B10

Η Leapmotor διευρύνει και άλλο την γκάμα της στα SUV, αυτή τη φορά με την παγκόσμια πρεμιέρα του μικρομεσαίου SUV B10 στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, του πρώτου μοντέλου της σειράς B. Αυτό σηματοδοτεί ένα κρίσιμο ορόσημο στην παγκόσμια επέκταση της Leapmotor, καθώς η εταιρεία επιταχύνει τις προσπάθειές της να παρέχει προσβάσιμα ηλεκτρικά οχήματα υψηλής τεχνολογίας σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν. Άλλωστε το Β10 είναι το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της Leapmotor. Να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω κινεζική φίρμα ιδρύθηκε το 2015, ενώ τον Μάιο του 2024 ιδρύθηκε η κοινοπραξία Leapmotor International B.V., με πλειοψηφικό (51%) μέτοχο την Stellantis.

Το B10 παρουσιάζει λιτό και συμμετρικό σχεδιασμό, με απαλές καμπύλες επιφάνειες, λεπτά φωτιστικά σώματα και πίσω τμήμα που θυμίζει Porsche Cayenne. Είναι χτισμένο στην προηγμένη αρχιτεκτονική LEAP 3.5 της Leapmotor, μια πλήρως ενσωματωμένη πλατφόρμα που παρέχει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), προσαρμόσιμο ψηφιακό ταμπλό και έξυπνες δυνατότητες οδήγησης. Για το εσωτερικό δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες, ωστόσο αναμένεται να ακολουθεί τη μινιμάλ αισθητική του μεγαλύτερου D-SUV C10.

Το B10 έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών με γνώσεις τεχνολογίας και οικολογικής συνείδησης που αναζητούν ένα ηλεκτρικό όχημα που συνδυάζει στυλ, επιδόσεις και προηγμένη τεχνολογία. Το B10 αντιπροσωπεύει το πρώτο από τα πολλά επερχόμενα μοντέλα που θα λανσαριστούν ως μέρος της σειράς B της Leapmotor, σχεδιασμένη ειδικά για τις παγκόσμιες αγορές. Αυτό το νέο C-SUV απευθύνεται σε νεότερους καταναλωτές που αναζητούν ένα όχημα που προσφέρει όχι μόνο προηγμένη τεχνολογία και συνδεσιμότητα αλλά και ισχυρά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια σε ανταγωνιστική τιμή.

Get it on Google Play Download on the App Store