Φορτσάρει για νίκες το αγωνιστικό Mitsubishi L200

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Mitsubishi L200 έγιναν με λαμπρότητα, για να ακολουθήσει το αγωνιστικό που επίσης είχε teaserιστεί εκτενώς τους προηγούμενους μήνες. Η Ralliart ανέλαβε να μας δείξει την τελική μορφή του αγωνιστικού L200 6ης γενιάς, που θα ξεκινήσει το κυνήγι τροπαίων στις αρχές του επόμενου μήνα.

Το πιο μάχιμο L200 ξεχωρίζει φυσικά από τα χρώματα της Ralliart, τα χωμάτινα ελαστικά Yokohama Geolander, τις μαύρες 17άρες ζάντες, τις διπλές ρεζέρβες και τον εξοπλισμό στην καρότσα, τους λασπωτήρες και το snorkel, ενώ μια πιο προσεκτική ματιά φανερώνει τα φαρδύτερα μετατρόχια που γεμίζουν ακόμα καλύτερα τα φτερά, σε σχέση με το πολιτικό L200. Στο εσωτερικό συναντάμε roll cage και εξοπλισμό πυρόσβεσης, ενώ στα μηχανικά μέρη ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, ενισχύσεις στο πλαίσιο και το σύστημα τετρακίνησης Super Sepect 4WD-II με μπλοκέ διαφορικά εμπρός-πίσω και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κεντρικό. O 2.4λτ. ντίζελ παραμένει στα επίπεδα της κορυφαίας έκδοσης του κανονικού L200, αποδίδοντας 204 ίππους και 470 Nm ροπής.

Η Ralliart θα κατεβάσει 4 Triton στο Asia Cross Country Rally, με σκοπό να επαναλάβει την περσινή της νίκη. Όπως αναφέρει ο Hiroshi Masuoka, 2 φορές νικητής του Ράλλυ Ντακάρ με το Pajero Evo και νυν διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Mitsubishi: «Με βάση τη δομική αντοχή και αξιοπιστία του ολοκαίνουργιου Triton, το κράτημα, η σταθερότητα και η άνεση στην αντιμετώπιση κακοτράχαλων τερέν βελτιώνονται περαιτέρω στην αγωνιστική του μορφή. Διεξήγαμε τις δοκιμές σε ακόμα σκληρότερες συνθήκες από αυτές του αγώνα, ξεπερνώντας τις 2.000 χλμ. και επιβεβαιώνοντας μια απόδοση από το αυτοκίνητο που ξεπερνά τις προσδοκίες και μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη».

To Asia Cross Country Rally 2023 θα ξεκινήσει στις 13 Αυγούστου, στην Ταϊλάνδη, και θα ολοκληρωθεί στις 17 του ίδιου μήνα, στο Λάος, έπειτα από σχεδόν 2.000 χλμ. – εκ των οποίων πάνω από τα μισά, ειδικές διαδρομές.

Get it on Google Play Download on the App Store