Το πιο πολυτελές Lada Niva όλων των εποχών!

Από το 1977 που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, το Lada Niva (ή 4×4) είναι γνωστό για τις υψηλές εκτός δρόμου ικανότητές του αλλά και για το λιτό του χαρακτήρα. Στα τέλη του 2019 δέχτηκε μια γερή ανανέωση στο εσωτερικό του, το οποίο απέκτησε νέο ταμπλό, αν και πάλι απέχει σχεδιαστικά από τα σύγχρονα πρότυπα.

Δείτε ακόμα: Βασανιστήρια σε Lada Niva (+video)

Τώρα, η Lada παρουσιάζει το πιο πολυτελές Niva ή 4×4 όλων των εποχών, το Lada 4×4 [BLACK], ακολουθώντας την υπόλοιπη σειρά των Vesta [BLACK] και Xray [BLACK]. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ABS, air condition, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηχοσύστημα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες, φώτα ομίχλης εμπρός, λασπωτήρες, και μαύρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.

Επιπλέον το Lada 4×4 [BLACK] ξεχωρίζει από το αποκλειστικό μπλε χρώμα του αμαξώματος, τα λογότυπα [BLACK] στα εμπρός φτερά, τους δίχρωμους προφυλακτήρες και τις διαφορετικές επενδύσεις στα καθίσματα με τα λογότυπα [BLACK].

Δείτε ακόμα: Πωλούνται 30 Lada Niva Euro6 με 0 χιλιόμετρα

Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός παλαίμαχος των 1.7 λτ., ισχύος 83 ίππων και 129 Nm ροπής. Το μηχανικό αυτό σύνολο προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 17,0 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 142 χλμ./ώρα και μεικτή κατανάλωση 9,9 λτ./100 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store