Πρώτη εμφάνιση του νέου Kia EV3 παραγωγής

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του νέου κόμπακτ αμιγώς ηλεκτρικού SUV μοντέλου EV3, το οποίο έκανε την πρώτη εμφάνισή του ως πρωτότυπο τον Οκτώβριο του 2023. Όπως φαίνεται το αυτοκίνητο παραγωγής θα διατηρήσει τις τολμηρές γραμμές του concept και αν μη τι άλλο θα έχει αρκετά φουτουριστικό ντιζάιν.

Οι teaser εικόνες παρουσιάζουν κάποιες λεπτομέρειες από τις τολμηρές, γεωμετρικές και στιβαρές πτυχές της εξωτερικής σχεδίασης του EV3, που τονίζουν το δυναμικό στυλ του. Το «τετραγωνισμένο» σχήμα στα πίσω φτερά και την πόρτα του χώρου αποσκευών, καθώς και ο χαρακτηριστικός φωτισμός Star Map του EV3, ενισχύουν περεταίρω την έντονη σχεδιαστική του ταυτότητα.

Η αισθητική του EV3 πηγάζει από τις ίδιες αρχές που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του κορυφαίου SUV EV9 της Kia. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη σχεδιαστική φιλοσοφία «Opposites United» της Kia είναι το θεμέλιο για τη συνέχεια σε όλη τη γκάμα μοντέλων της μάρκας και δίνει την ελευθερία σε κάθε όχημα να εκφράσει το μοναδικό του χαρακτήρα. Για το εσωτερικό δεν δημοσιεύτηκε κάποια φωτογραφία, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να ακολουθεί τις μίνιμαλ γραμμές του πρωτότυπου EV3. Κοινώς, θα κυριαρχεί η γνωστή πλέον ενιαία διάταξη των οθονών για τον πίνακα οργάνων και το infotainment, οι ελάχιστοι διακόπτες και φυσικά κουμπιά. Παράλληλα, θα παρέχει άνετους χώρους για του επιβάτες, χάρη και στο εντελώς επίπεδο δάπεδο.

Με στόχο τη διεύρυνση της προσβασιμότητας της ηλεκτροκίνησης μετά την εισαγωγή των πολυβραβευμένων μοντέλων Kia EV6 και EV9, το EV3 είναι ένα κόμπακτ αλλά πλήρως εξοπλισμένο EV SUV που παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις μέσω της ενσωμάτωσής του σε καινοτόμες τεχνολογίες. Το νέο Kia EV3 θα ξεκινήσει να πωλείται αργότερα φέτος μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου.

Get it on Google Play Download on the App Store