Πολυτελές Kia EV6 σε μόνο 1.000 αντίτυπα

Η Kia παρουσίασε το νέο, περιορισμένης παραγωγής EV6 North American Utility Vehicle of the Year Limited Edition. Η ειδική αυτή έκδοση δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τον τίτλο Utility Vehicle of the Year που κέρδισε φέτος, στο θεσμό North American Car, Truck and Utility Vehicle of the Year (NACTOY). Το μεσαίο ηλεκτρικό Crossover αρίστευσε σε κατηγορίες όπως η καινοτομία, ο σχεδιασμός και η συνολική αξία.

Το σπέσιαλ Kia EV6 North American Utility Vehicle of the Year Limited Edition ξεχωρίζει -μεταξύ- άλλων και για το πιο πολυτελές στιλ του, θυμίζοντας κλασικά premium βρετανικά αυτοκίνητα. Διαθέτει ένα αποκλειστικό χρώμα, το λαμπερό πράσινο «Deep Forest Green» συνδυασμένο στο εσωτερικό με μπεζ «Desert Beige» δερμάτινες επενδύσεις. Επιπλέον, στην κεντρική κονσόλα δίπλα από τον επιλογέα ταχυτήτων, έχει τοποθετηθεί μια αναμνηστική πλακέτα του NACTOY.

Το ειδικό αυτό Kia EV6 ενσωματώνει τη μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 77,4 kWh και την κίνησή του αναλαμβάνουν τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής απόδοσης 325 ίππων και 605 Nm ροπής (0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δλ.). Πρόσθετα ενσωματώνει ορισμένα διακοσμητικά στοιχεία και από την σπορτίφ έκδοση GT-Line, όπως είναι και οι ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών. Στον εξοπλισμό του ανήκουν ακόμα ηλιοροφή, Head-Up Display, θερμαινόμενο τιμόνι και μια πλειάδα από συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Get it on Google Play Download on the App Store