«Κατεργάρικο» νέο Jeep Renegade Impulse Loki

Η Jeep ενώνει τις δυνάμεις της με τη Marvel Studios, παρουσιάζοντας το νέο Renegade Impulse Loki, στον απόηχο της πρεμιέρας της ομώνυμης σειράς.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Loki είναι ένας από τους βασικούς «κακούς» του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, αδερφός του Thor και ο κατεργάρης θεός της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Ο δημιουργός κάθε απάτης, σύμφωνα με τους Βίκινγκ, πρωταγωνιστεί στη δική του σειρά στο Disney+ και πλέον, έχει και το δικό του αυτοκίνητο. Το Renegade Impulse Loki βασίζεται στην πλουσιότερη έκδοση Limited και ξεχωρίζει από αυτή χάρις στα προαιρετικά σήματα, που συναντάμε στο πλαίσιο των πίσω θυρών. Κατά τα λοιπά, το Loki από το Limited δεν διαφέρει παρά στις ελαφρώς διαφορετικές ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών.

Ίδια εικόνα και στο εσωτερικό, όπου κεντρίζει το βλέμμα η οθόνη αφής των 8,4 ιντσών και η ρετρό πινελιά με τη μορφή της χειρολαβής στο ταμπλό, μπροστά από τον συνοδηγό.

Το Renegade Impulse Loki διατίθεται με δυο κινητήρια σύνολα: τον 1.600άρη Multijet II πετρελαιοκινητήρα και το plug-in υβριδικό σύνολο του 4xe, με τον 1.300άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα και δυο ηλεκτροκινητήρες. Η απόδοση του ντίζελ φτάνει τους 130 ίππους και τα 320 Nm, ενώ η συνδυαστική του plug-in στους 190 ίππους και με μια μέση τιμή κατανάλωσης (εφόσον οι μπαταρίες είναι φορτισμένες) στα 2 λίτρα/100 χλμ. Το 4xe είναι και η μοναδική επιλογή για όσους θελήσουν τετρακίνητο Loki, καθώς το Multijet είναι αποκλειστικά μπροστοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store