Νέες εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe καλωσορίζουν τη νέα ειδική έκδοση Upland, η οποία συνδυάζει την περιπετειώδη εμφάνιση και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες με μια σειρά στοιχείων που κάνουν πιο πολυτελές και άνετο το εσωτερικό των δύο μοντέλων. Παράλληλα, αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, η νέα ειδική έκδοση High Altitude δίνει έμφαση σε μια άνετη, όσο και κομψή εμπειρία οδήγησης.

Jeep Renegade και Compass Upland

Η ειδική έκδοση Upland είναι διαθέσιμη στα Renegade και Compass με το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, απόδοσης 240 ίππων. Xάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh, προσφέρει υψηλή ισχύ, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 χιλιόμετρα, αλλά και το πλέον προηγμένο σύστημα τετρακίνησης στην ιστορία της Jeep. Με αυτό τον τρόπο τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι ιδανικά για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για τις πιο περιπετειώδεις διαδρομές. Ιδιαίτερη εστίαση δίνεται στις εκτός δρόμου δυνατότητες με προφυλακτήρες που προσφέρουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, αλλά και στις επενδύσεις των καθισμάτων με την υψηλότερη αντοχή στη σκληρή χρήση και εύκολο καθάρισμα. Παράλληλα εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα, πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ψηφιακούς πίνακες οργάνων και multimedia διάστασης έως 10,25 ιντσών.

Jeep Compass High Altitude

Αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, το μοντέλο που χάρη στο προηγμένο του σύστημα κίνησης προσφέρει για πρώτη φορά στα υβριδικά συστήματα των 48V δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, η νέα ειδική έκδοση High Altitude ενισχύει επιπλέον την άνεση, αλλά και την κομψότητα του μοντέλου. Εξωτερικά οι νέοι τροχοί των 19 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αναδεικνύουν περαιτέρω το επιβλητικό στιλ του μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας. Όπως και στις υπάρχουσες εκδόσεις του Compass e-Hybrid, κίνηση δίνει το 1.5 λτ. υβριδικό σύστημα απόδοσης 130 ίππων και 240 Nm ροπής που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα υπό συνθήκες το Compass e-Hybrid να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, όπως για παράδειγμα κατά τους ελιγμούς στάθμευσης ή στην έντονη κυκλοφοριακή κίνηση.

Σύντομα στην Ελλάδα

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των νέων ειδικών εκδόσεων των Renegade και Compass στην Ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμες το προσεχές διάστημα. Η Jeep ήδη έχει προχωρήσει στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της χάρη στα υβριδικά συστήματα e-Hybrid και 4xe, ενώ σύντομα η παρουσία της θα ενισχυθεί και από το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Jeep Avenger, που πρόσφατα κατάκτησε τον τίτλο Car Of The Year 2023.

Get it on Google Play Download on the App Store