Εντυπωσιακό Hyundai Santa Fe N Performance

H Hyundai παρουσίασε τον περασμένο Ιούνιο το ολοκαίνουργιο Santa Fe, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το προγενέστερο μοντέλο, αφού βασίζεται σε νέα πλατφόρμα. Το 4ης γενιάς πληθωρικό μεσαίο SUV, με μήκος 4.770 χλστ., πλάτος 1.890 χλστ., ύψος 1.680 χλστ. και μεταξόνιο 2.765 χλστ. διακρίνεται αρχικά για τη μυώδη αισθητική του.

Δείτε ακόμα: Το Hyundai i20 N πάει τάπα στο Nürburgring (+video)

Αυτή τονίζεται περεταίρω με το νέο πακέτο N Performance Package, που του χαρίζει πιο επιθετική εμφάνιση στο αμάξωμα, αλλά και περισσότερη πολυτέλεια στο εσωτερικό του. Εξωτερικά, το πακέτο περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες με διαφορετικό σχεδιασμό εμπρός, νέα μάσκα με δέκα κάθετες γρίλιες, προσθήκες στα μαρσπιέ, διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα και μια μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής.

Δείτε ακόμα: Εκτόξευση με το Hyundai Kona Electric (+video)

Το δυναμισμό του ενισχύουν ακόμα οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, οι 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου, το καπό με τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα, οι προσθήκες γύρω από τους θόλους των τροχών και τα φρένα N Performance με τις κόκκινες δαγκάνες. Αμφιβόλου αισθητικής είναι τα διακοσμητικά σε χάλκινη απόχρωση, που συναντώνται κυρίως στο εμπρός άκρο του. Στο εσωτερικό την πολυτέλεια αναβαθμίζουν οι νέες επενδύσεις από δέρμα και Alcantara στο ταμπλό, πόρτες και καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη. Επιπλέον, υπάρχουν διακοσμητικά από ανθρακόνημα και οθόνες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.

Δείτε ακόμα: Ήρθε το νέο Hyundai Kona Electric. Δείτε τις τιμές

Για την κίνηση του νέου Santa Fe υπάρχουν τρία μηχανικά σύνολα. Το μοναδικό βενζίνης είναι το 2λιτρο Turbo με ισχύ 235 ίππων και 353 Nm ροπής, ενώ οι ντίζελ είναι ο 2.0 λτ. των 186 ίππων και 402 Nm ροπής και ο 2.2 λτ. με τους 202 ίππους και τα 441 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store