Νέο Genesis GV80 Black Edition τα βάφει μαύρα

H Genesis παρουσιάζει τη σκοτεινή πλευρά των GV80 και GV80 Coupe, με τις εκδόσεις Black και το ανάλογο παρουσιαστικό που προσθέτει πολλούς πόντους επιβλητικότητας, στο ήδη μυώδες look.

GV80 Black Edition ξεχωρίζουν με τη μία από το κατάμαυρο παρουσιαστικό, που περιλαμβάνει μάσκα, καλύμματα καθρεπτών, σήματα και 22άρες ζάντες σε σκοτεινή απόχρωση. Ακόμα και τα κρύσταλλα των φωτιστικών σωμάτων είναι φιμέ, για το απόλυτο total black αποτέλεσμα. Το ίδιο, σκοτεινό, μοτίβο συνεχίζεται στο εσωτερικό, με τις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις και τη λάκα στην κεντρική κονσόλα να τραβάνε όλα τα βλέμματα. Ή σχεδόν όλα, γιατί ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της καμπίνας δεν είναι άλλος από την OLED οθόνη αφής των 27 ιντσών, που καλύπτει το πάνω μέρος του ταμπλό.

Οι Κορεάτες δεν αναφέρουν τους διαθέσιμους κινητήρες, αλλά συνήθως όλη η γκάμα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις αυτού του στυλ στα Genesis (και τα Hyundai). Άρα δεν περιμένουμε αλλαγές, πέραν της κατάργησης του 2.2 ντίζελ των 210 ίππων και 441 Nm ροπής, ο οποίος αποχώρησε από το GV80 στο πρόσφατο facelift. Στη συνέχεια συναντάμε τον 2.5άρη τετρακύλινδρο τούρμπο T-GDI των 304 ίππων στις 5.800 σ.α.λ. και 421 Nm στις 1.650-4.000 σ.α.λ., ενώ την κορυφή καταλαμβάνει ο 3.5 V6 twinturbo των 380 ίππων επίσης στις 5.800 σ.α.λ. και 530 Nm στις 1.300-4.500 σ.α.λ. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και κίνηση πίσω, με την τετρακίνηση να διατίθεται προαιρετικά.

Ούτε τιμές αναφέρονται, ενώ η Genesis δεν αποσαφηνίζει αν τα GV80/GV80 Coupe Black Edition θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας, ή αν θα τα δούμε και σε άλλες περιοχές.

Get it on Google Play Download on the App Store