Πιο ποθητό Ford Ranger Wildtrak X

Παράλληλα με το νέο Fiesta Van, η Ford παρουσίασε στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ και το νέο Ranger Wildtrak X, μια ειδική έκδοση του Ranger, μετά το Ranger Black Edition

Δείτε ακόμη: Νέο Ford Fiesta ST 1.5 λτ. EcoBoost 200 PS (+video)

Το νέο Ranger Wildtrak X διαθέτει ιδιαίτερα εξωτερικά και εσωτερικά χαρακτηριστικά. Στο δυναμικό του αμάξωμα η εξωτερική μεταλλική βαφή Performance Blue διατίθεται για τη ναυαρχίδα Wildtrak για πρώτη φορά, μαζί με χαρακτηριστικές μαύρες λεπτομέρειες στη μάσκα, τη σπορ μπάρα, τις ράγες οροφής, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, τις ζάντες αλουμινίου και τα λογότυπα Wildtrak, όπως και το στάνταρ κάλυμμα χώρου φόρτωσης που ασφαλίζει.

Στο εσωτερικό του Ranger Wildtrak X, η πλούσια εξοπλισμένη καμπίνα περιλαμβάνει μαύρα, πλήρως δερμάτινα καθίσματα, με κομψές αντίθετες ραφές σε River Rock grey. Το Wildtrak X θα προσφέρεται σε αμάξωμα Double Cab, με τον ισχυρό diesel κινητήρα του Ranger 3.2 λτ. TDCi 200 ίππων με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και μετάδοση 4×4, κατανάλωση καυσίμου 8,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 231 γρ./χλμ.

Δείτε ακόμη: Έτσι θα είναι τα νέα Ford Focus RS και ST

Get it on Google Play Download on the App Store