Μοντελάκι M Performance η νέα BMW 5άρα

H BMW εμπλουτίζει την αισθητική και τα δυναμικά χαρακτηριστικά της νέας 5άρας, εξοπλίζοντάς τη με τα καλούδια του πακέτου Μ Performance. Μια πλήρη ενδυμασία τόσο για την κανονική Σειρά 5, όσο και την ηλεκτρική i5.

Ως είθισται με τις προσθήκες του M Performance, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα αεροδυναμικά βοηθήματα. Η G60 αποκτά splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, ποδιές στο πλάι, μια μικρή αεροτομή στην πόρτα του πορτμπαγκάζ και μεγαλύτερο διαχύτη, όλα τους ανθρακονημάτινης προέλευσης. Από το ίδιο υλικό κατασκευάζονται τα καλύμματα των καθρεπτών και εκείνο της κεραίας, ενώ προαιρετικά τοποθετούνται αυτοκόλλητα «M Performance» στα side skirts και στο άνω άκρο των πίσω φτερών, με το δεύτερο να αποτελεί τμήμα λωριδών που διατρέχουν το προφίλ του αμαξώματος. Τα «M» σηματάκια στα εμπρός φτερά και τη μάσκα δεν τίθενται προς συζήτηση, σχετικά με την παρουσία τους.

Τρία διαφορετικά σχέδια ζαντών σε διαστάσεις 19-21 ιντσών προσφέρονται, με τις επιλογές στους χρωματισμούς να περιλαμβάνουν Jet Black Matt, Bicolor και Frozen Midnight Grey εκφάνσεις. Πίσω από αυτές κρύβονται σημαντικές αναβαθμίσεις, που αφορούν την απόδοση της μεγαλομεσαίας Βαυαρής κατά το φρενάρισμα. Η BMW προαιρετικά προσφέρει ένα ιδιαίτερα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, που αποτελείται από μεγαλύτερες τρυπητές δισκόπλακες εμπρός-πίσω και 6πίστονες δαγκάνες μπροστά (1πίστονες πίσω). Βελτίωση πέρα για πέρα καλοδεχούμενη, ειδικά στην i5 που ξεπερνά τους 2,1 τόνους σε βάρος (2.380 κιλά η M60 των φωτογραφιών). Οι δαγκάνες βάφονται σε βαθύ κόκκινο, πάντα με το «Μ» και την τριπλέτα μπλε-γαλάζιου-κόκκινου δίπλα του.

Get it on Google Play Download on the App Store