Καλή και «χρυσή» η BMW X2 Edition GoldPlay

Η BMW λανσάρει μια ειδική έκδοση της X2, ονόματι Edition GoldPlay, που ξεχωρίζει για την εμφάνιση και τα ξεχωριστά χρώματα.

Η X2 Edition GoldPlay διαθέτει το πακέτο M Aerodynamics και χρυσαφί χρώμα στη μάσκα, τους καθρέπτες, τις λεπτομέρειες στις 19άρες ή 20άρες ζάντες, ενώ υπάρχουν και τα ανάλογα αυτοκόλλητα στις πόρτες. Το San Remo Green χρώμα είναι αποκλειστικό για τη συγκεκριμένη έκδοση, με τα Alpine White, M Misano Blue, Sapphire Black, Skyscraper Grey, Storm Bay, Frozen Black και Frozen Pure Grey να συγκαταλέγονται στην υπόλοιπη παλέτα. Η ανάρτηση επίσης προέρχεται από την M Sport, χαμηλώνοντας την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ.

Το χρυσαφί δίνει τον τόνο και στο εσωτερικό, όπου οι ραφές σε καθίσματα, υποβραχιόνιο, ταμπλό, πόρτες και πατάκια ακολουθούν το «επιχρυσωμένο» μοτίβο. Τα γραφικά των αυτοκόλλητων στο αμάξωμα περνάνε και εντός, στο ταμπλό έμπροσθεν του συνοδηγού. Ίδια απόχρωση στα διακοσμητικά των μαρσπιέ, που φιλοξενούν την επιγραφή «Edition» και καλωσορίζουν τους επιβάτες σε ένα κλίμα γεμάτο αέρα M Sport (τιμόνι, καθίσματα και πεντάλ από το αντίστοιχο πακέτο).

Οι περιποιήσεις GoldPlay των Βαυαρών αφορούν τις εκδόσεις xDrive25e και M35i. Η πρώτη συνδυάζει τον τρικύλινδρο 1.5 τούρμπο βενζινοκινητήρα, απόδοσης 125 ίππων και 220 Nm, με έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων και 165 Nm για μια συνδυαστική ισχύ 220 ίππων και 385 Nm. Η M35i διαθέτει τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο παραγωγής της BMW, με 306 ίππους και 450 Nm ροπής. Αμφότερες τετρακίνητες, με την XDrive25e να χρησιμοποιεί 6άρι και την M35i 8άρι αυτόματο κιβώτιο Steptronic. Προς το παρόν, τιμές δεν ανακοινώνονται.

Get it on Google Play Download on the App Store