Νέο Audi Q4 Business e-tron σε προνομιακή τιμή

Η Audi διευρύνει τη γκάμα του πρωτοποριακού, premium ηλεκτρικού SUV της, ονόματι Q4 e-tron, με μια καινούργια εξοπλιστική έκδοση. Το Q4 Business e-tron έρχεται να προσφέρει την τεχνολογία, την εμφάνιση και την premium αρχιτεκτονική του μοντέλου σε μια ακαταμάχητη -για τα δεδομένα της κατηγορίας- τιμή, σε συνδυασμό με πλουσιοπάροχα στάνταρ δεδομένα στον εξοπλισμό.

Η έκδοση Business του Q4 45 e-tron προσφέρεται στην εξαιρετικά προνομιακή λιανική τιμή των 49.580 ευρώ μαζί με το μεταλλικό χρώμα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στην premium κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, που θα είναι διαθέσιμα σύντομα, θα συνοδεύονται από εγγύηση τιμής, ενώ οι κάτοχοί τους θα επωφελούνται φυσικά και από το πλεονέκτημα του μηδενικού φόρου εταιρικής χρήσης. Για λιγότερο από 50.000 ευρώ λοιπόν, αγοράζεις ηλεκτρικό Q4 με τα παρακάτω:

· Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών

· Προβολείς και πίσω φώτα LED

· Cruise Control με δυνατότητα αναβάθμισης σε αυτόματα προσαρμοζόμενο (ACC) μέσω της υπηρεσίας AUDI Function On Demand

· Προετοιμασία για ενεργοποίηση εργοστασιακού Navigation μέσω Function On Demand

· MMI radio plus με έγχρωμη οθόνη 10.1 ιντσών και με touch operation

· Ψηφιακό πίνακα οργάνων 10.25 ιντσών

· Οπτική & ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω (Audi parking aid plus)

· Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας με emergency assist

· Ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση τιμονιού (Power Steering)

· Audi smartphone interface με λειτουργία Apple Carplay και Android Auto

· Ηχοσύστημα Audi Sound System με 8 ηχεία (συμπεριλαμβανομένου κεντρικού & subwoofer, καθώς και ενισχυτή 6 καναλιών)

· Δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, 2 διπλών ακτινών

· Αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό

Όπως όλα τα Q4 45 e-tron, έτσι και η έκδοση Business κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 286 ίππων και 545 Nm, που εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δλ. και ηλεκτρονικά περιοριζόμενη τελική 180 χλμ./ώρα. Η μπαταρία έχει καθαρή ενεργειακή χωρητικότητα 77 kWh και σε μεικτό κύκλο εξασφαλίζει τη δυνατότητα κάλυψης έως 533 χιλιομέτρων με μια φόρτιση, η οποία με τη σειρά της απαλλάσσει τον οδηγό από το άγχος της αναμονής χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης με ταχυφορτιστή. Υπό αυτή την προϋπόθεση, εντός 28 λεπτών το επίπεδο ενέργειας αυξάνεται από 10 σε 80% πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητες ταξιδιού του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store