Οι τιμές του νέου Subaru Crosstrek

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Subaru ανακοίνωσε τις τιμές του νέου μικρομεσαίου Crossover μοντέλου Crosstrek, το οποίο αναμένεται πολύ σύντομα να έρθει στη χώρα μας. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Subaru XV, το οποίο εμφανίστηκε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το 2011.

Το νέο Subaru Crosstrek συνεχίζει να διατηρεί το συνδυασμό του συστήματος μόνιμης συμμετρικής τετρακίνησης (S-AWD) με το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-BOXER. Ενσωματώνει ένα τετρακύλινδρο μοτέρ 2.0 λίτρων ισχύος 136 ίππων και 182 Nm ροπής, σε συνδυασμό με ένα ηλεκτροκινητήρα 16,7 PS και 66 Nm στο προσαρμοσμένο κιβώτιο ταχυτήτων Lineartronic. Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-BOXER συμβάλλει στην επίτευξη ακόμη χαμηλότερου κέντρου βάρους και μιας καλύτερα ισορροπημένης κατανομής βάρους εμπρός/πίσω του οχήματος.

Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-BOXER προσαρμόζει την αναλογία κατανομής ισχύος μεταξύ του κινητήρα και του ηλεκτροκινητήρα ώστε να ταιριάζει με τις συνθήκες οδήγησης, αλλάζοντας μεταξύ 3 τρόπων οδήγησης: Engine driving, EV driving και Motor Assist driving. Εκτός δρόμου βοηθά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος των 220 χλστ., όπως και το Dual X-MODE, με την εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε SNOW/DIRT ή D.SNOW/MUD μέσω της οθόνης του infotainment. Από πλευράς επιδόσεων, το Crosstrek με μήκος 4.495 χλστ., πλάτος 1.800 χλστ., ύψος 1.600 χλστ., μεταξόνιο 2.670 χλστ. και βάρος 1.595 κιλών, επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,8 δλ. και η τελική φτάνει τα 198 χλμ./ώρα. Η μεικτή κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 είναι στα 7,4 λτ./100 χλμ. και 174 γρ./χλμ. αντίστοιχα.

Τιμές Subaru Crosstrek:
  • Style S8: από 41.945 ευρώ
  • Style XTRA S8: από 43.945 ευρώ
  • Premium S8: από 45.970 ευρώ

Στον εξοπλισμό του βασικού μοντέλου Style ανήκουν τα εξής: 8 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα διατήρησης λωρίδας, σύστημα ανίχνευσης οπίσθιου οχήματος, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη 11,6 ιντσών, διζωνικός κλιματισμός, adaptive cruise control, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store