Οι τιμές του νέου κορυφαίου SUV Audi Q8

Η Audi ανανεώνει τη ναυαρχίδα της οικογένειας Q σε σχεδιασμό και τεχνολογία, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τα κορυφαία συνολικά επίπεδα του πληθωρικού και δυναμικού SUV. Στο εμπρός τμήμα η επιβλητική μάσκα Audi Singleframe με οκταγωνική σχεδίαση ενσωματώνει νέο μοτίβο στα μοντέλα με το εξωτερικό πακέτο S line και στο SQ8 TFSI. Οι καινοτόμοι προβολείς με τεχνολογία HD Matrix LED και πρόσθετο φως laser καθώς και το ψηφιακό φως πορείας ημέρας, το οποίο βρίσκεται στην επάνω οριζόντια πλευρά, προσφέρουν στο Q8 μια ακόμα πιο δυναμική ταυτότητα.

Τα προαιρετικά διαθέσιμα πακέτα Black και Black Plus προσθέτουν εντυπωσιακές πινελιές στο εξωτερικό γύρω από τη μάσκα Singleframe, τις διακοσμητικές λωρίδες στα πλευρικά παράθυρα καθώς και περιμετρικά του μπροστινού και του πίσω προφυλακτήρα. Επιπρόσθετα, η μάσκα Singleframe έχει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Νέο για όλους τους κινητήρες του Audi Q8 είναι ένα σύστημα εξαγωγής καυσαερίων με κορυφαίας ποιότητας, όμορφες απολήξεις εξάτμισης. Σε συνδυασμό με τα διαθέσιμα για πρώτη φορά στο Q8 ψηφιακά πίσω φώτα OLED, γίνεται ακόμα πιο σαφής ο premium χαρακτήρας του μοντέλου. Στο πίσω μέρος, μια φωτεινή λωρίδα LED μαζί με το γυαλιστερό μαύρο ένθετο και τους ενσωματωμένους κύκλους της Audi, ενώνει τα ψηφιακά πίσω φώτα OLED, διατρέχοντας όλο το πλάτος του αυτοκινήτου.

Για να τονιστεί ακόμα περισσότερο ο χαρακτήρας του Q8, διατίθενται τρία νέα εξωτερικά χρώματα. Η Audi Sport GmbH προσφέρει το χρυσό Sakhir, το μπλε Ascari και το κόκκινο Chili, όλα ως μεταλλικά χρώματα. Όμως οι πελάτες μπορούν να αναμένουν επιπλέον νέα χαρακτηριστικά, πέρα από τα χρώματα. Η γκάμα των ζαντών προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε νέα σχέδια, με διαστάσεις  21 έως 23 ίντσες, για ξεκάθαρο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Audi Q8 oι ραφές στην ταπετσαρία των καθισμάτων στο βασικό μοντέλο είναι γκρι, ενώ μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα σε εννέα διακοσμητικά ένθετα. Επιπρόσθετα στις διαθέσιμες επιλογές όσον αφορά στον εξοπλισμό υπάρχουν τα εξής: Ξύλο Eschenmaser ασημί φυσικό για το βασικό μοντέλο, carbon με ραβδώσεις ματ και ματ βουρτσισμένο αλουμίνιο με ασημί λεπτομέρειες για το Q8 με το σπορ πακέτο S line.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του Q8, η Audi διευρύνει επίσης την γκάμα των εφαρμογών. Για πρώτη φορά, οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν δημοφιλείς εφαρμογές από εξωτερικούς παρόχους (π.χ. Spotify ή Amazon music). Οι τακτικές ενημερώσεις λογισμικού και μια διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα εφαρμογών προσφέρουν ακόμα περισσότερη εξατομίκευση του συστήματος Infotainment. Όσον αφορά στα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, ειδικά η προβολή περιβάλλοντος έχει αναβαθμιστεί σημαντικά. Το Audi virtual cockpit προβάλει μια προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, προειδοποίηση απόστασης από άλλους χρήστες του δρόμου, υποβοήθηση σε διασταυρώσεις και πληροφορίες για φωτεινούς σηματοδότες online σε εκπληκτική ποιότητα full HD. Εκτός από το κατάστημα για εφαρμογές και τη νέα προβολή περιβάλλοντος, η αναβάθμιση προϊόντος διευρύνει επίσης τον βασικό εξοπλισμό για το Q8: ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, μια κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και μεγάλης σκάλας φώτων καθώς και το κλειδί άνεσης.

Τιμές ανανεωμένου Audi Q8:
  • Q8 50 TDI Hybrid quattro tiptronic: από 111.900 ευρώ
  • Q8 55 TFSI Hybrid quattro tiptronic: από 114.900 ευρώ

 

Get it on Google Play Download on the App Store