Οι τιμές της νέας Ford Mustang στην Ελλάδα

Η νέα Ford Mustang έρχεται να εγκαινιάσει το νεότερο κεφάλαιο στην ιστορία ενός πραγματικού «performance icon» και του κορυφαίου σε πωλήσεις σπορ αυτοκινήτου σε ολόκληρο τον κόσμο εισάγοντας ένα ψηφιοποιημένο εσωτερικό, έναν προηγμένο, νέο V8 κινητήρα και ένα φρέσκο και πιο αιχμηρό ντιζάιν που τονίζει περαιτέρω το δυναμισμό που εκπέμπει και το μυώδες παρουσιαστικό της.

Για πρώτη φορά, κάθε μοντέλο της ολοκαίνουργιας σειράς Mustang φέρει το δικό του, μοναδικό εμπρόσθιο μέρος. Αντανακλώντας τη δύναμη και τις επιδόσεις της, η νέα Mustang GT διαθέτει μεγαλύτερα ανοίγματα στη μάσκα, για αυξημένη ροή αέρα. Η αεροδυναμική βελτιστοποιείται περαιτέρω τόσο με την προσθήκη νέων αεραγωγών στο καπό, όσο και με τον ανασχεδιασμό του εμπρός splitter. Επίσης, το χαμηλό, οριζόντιο «φρύδι» του χαρακτηριστικού καπό τριών τμημάτων ευθυγραμμίζεται με τους νέους προβολείς LED. Στο μακρύ πίσω μέρος φιλοξενούνται τα τολμηρά φωτιστικά σώματα με τις χαρακτηριστικές τρεις μπάρες, καθώς και ένας επανασχεδιασμένος διαχύτης. Η Mustang Convertible διαθέτει πλήρως επενδεδυμένη και μονωμένη υφασμάτινη οροφή, η οποία ανοίγει και κλείνει με ένα απλό άγγιγμα και με την απαγκίστρωση της σχετικής κεντρικής ασφάλειας στο εσωτερικό. Σε αυτό ξεχωρίζουν αμέσως ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,4 ιντσών και η νέα οθόνη 13,2 ιντσών του infotainment.

Η νέα Mustang έρχεται να απογειώσει τις θρυλικές επιδόσεις του μοντέλου σε νέα επίπεδα διαθέτοντας αναβαθμισμένο hardware, λογισμικό και ρυθμίσεις, καθώς και έναν νέο V8 κινητήρα 5.0 λίτρων που αποδίδει ισχύ 446 ίππων (453 hp η Dark Horse) και ροπή 540 Nm. Με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,3 δλ. και η τελική σταματά στα 250 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη). Με το αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων ο χρόνος στα 0-100 χλμ./ώρα πέφτει στα 4,9 δλ., με την ισχυρότερη Dark Horse να τα φτάνει σε 4,4 δλ. (5,2 δλ. με το 6τάχυτο). Τα Drive Modes που διατίθενται είναι τα Normal, Sport, Slippery, Drag και Track ενώ μια ρύθμιση που μπορεί να εξατομικευτεί επιτρέπει στον οδηγό να «συντονίσει» την Mustang του σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Η απόκριση του αυτοκινήτου έχει αναβαθμιστεί, χάρη στη βελτιστοποίηση της γεωμετρίας της ανάρτησης και των νέων ρυθμίσεων του τιμονιού.

Το Performance Package προσφέρεται στάνταρ και περιλαμβάνει βοηθητικό ψυγείο λαδιού κινητήρα, ψυγείο λαδιού για το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο, μοναδικό ψυγείο χαμηλού βάρους για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας, ισχυρότερους ανεμιστήρες στο σύστημα ψύξης, καθώς και ένα ακόμα ψυγείο στον πίσω άξονα. Το στάνταρ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen μεγιστοποιεί τα επίπεδα πρόσφυσης , ενώ το στάνταρ Performance Electronic Brake επιτρέπει στον οδηγό της Mustang Dark Horse να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες drifting του αυτοκινήτου. Το Performance Package περιλαμβάνει επίσης μεγαλύτερες πίσω αντιστρεπτικές δοκούς, heavy-duty εμπρός αμορτισέρ, 6πίστονες δαγκάνες Brembo εμπρός, μπάρα θόλων εμπρός, πίσω μπάρα σχήματος «K», ζάντες 19 ιντσών και ελαστικά Pirelli P Zero PZ4. Η μοναδική ρύθμιση της ενεργής ανάρτησης MagneRide είναι στάνταρ για βελτιστοποιημένη απόδοση τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα.

Τιμές νέας Ford Mustang
Έκδοση Τιμή
Fastback GT 5.0L 446 PS 6MT 76.295 €
Fastback GT 5.0L 446 PS 10AT 80.304 €
Convertible GT 5.0L 446 PS 10AT 86.324 €
Fastback Dark Horse 5.0L 454 PS 6MT 92.052 €
Fastback Dark Horse 5.0L 454 PS 10AT 96.061 €

 

Get it on Google Play Download on the App Store