Οι πρώτες τιμές του νέου Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai, έχοντας ήδη μπει σε πλήρεις ρυθμούς παραγωγής, βρίσκεται καθ’ οδόν προς τις Εκθέσεις της Nissan σε όλη την Ευρώπη και βέβαια την Ελλάδα! Με πλήρως ανανεωμένη, τολμηρή σχεδίαση και σημαντικές τεχνολογικές προσθήκες που έχουν στόχο την ακόμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και την ασφάλεια, το νέο Qashqai είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον των υποψηφίων αγοραστών και να καθορίζει τα δεδομένα σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς.

Το νέο Qashqai έχει στόχο να παραμείνει πολύ κοντά στα ζητούμενα του Έλληνα αγοραστή. Έτσι λοιπόν, σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο και σε ανάλογα επίπεδα εξοπλισμού, οι τιμές του νέου Qashqai διατηρούνται σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα:

  • 1.3 140 PS Mild Hybrid από 29.990€
  • 1.3 158 PS X-Tronic Mild Hybrid από 32.990€
  • 1.3 158 PS X-Tronic 4WD Mild Hybrid από 36.990€
  • e-Power 190PS από 39.990€

Το νέο Qashqai παρουσιάζει πιο αιχμηρό και μοντέρνο σχεδιασμό εξωτερικά, χάρη στο πλήρως αλλαγμένο εμπρός μέρος του με τη δυναμική μάσκα και τα λεπτά φώτα. Πίσω το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων παραμένει αμετάβλητο, αλλά η σύνθεση των γραφικών έχει επανασχεδιαστεί. Τις εντυπώσεις κερδίζει και εσωτερικά το νέο Qashqai, όπου οι αναβαθμισμένες επενδύσεις και τα μαλακότερα πλαστικά απογειώνουν το διάκοσμο. Το νέο Qashqai είναι το πρώτο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της Nissan με ενσωματωμένη την σουίτα Google. H ομπρέλα συστημάτων ασφαλείας είναι πέρα από πλήρης, ενώ αίσθηση προξενεί η λειτουργία Parking Spot Location Memory (μνήμη στάθμευσης) του Around View Monitor (περιμετρικός έλεγχος καμερών).

H γκάμα των κινητήρων παραμένει αμετάβλητη, ξεκινώντας από τον mild hybrid 1.3 λτ. τούρμπο των 140 ίππων, συνεχίζοντας στην ισχυρότερη έκδοση των 158 ίππων (πάντα ήπια υβριδικά) και φτάνοντας μέχρι το full hybrid (και πρακτικά ηλεκτρικό) e-Power των 190 ίππων, το οποίο συνδυάζει τον υπερτροφοδοτούμενο 1.5λτ. των 156 ίππων με ηλεκτροκινητήρα 190 ίππων και 330 Nm.

Get it on Google Play Download on the App Store