Νέο Toyota RAV4 Adventure σε τιμή για έχοντες

Στη μεγάλη γκάμα εκδόσεων του Toyota RAV4 προστέθηκε η νέα και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα Adventure, η οποία όπως υποδηλώνει και η ονομασία, έχει πιο περιπετειώδες στιλ. Οπότε σίγουρα θα αρέσει στους πιο απαιτητικούς, που θέλουν ένα μεσαίο υβριδικό SUV με σκληροτράχηλη εμφάνιση, αρκεί βέβαια να έχουν και αρκετά χρήματα για την απόκτησή του.

Πιο αναλυτικά, η τιμή του ξεκινάει από 45.050 ευρώ (με την έκπτωση των 1.000 ευρώ), ενώ για το Bi-Tone θα προσθέσετε άλλα 1.210 ευρώ (46.260 ευρώ). Ωστόσο πρόκειται για ένα πλουσιοπάροχο σε κάθε επίπεδο SUV, με υψηλή τεχνολογία, υβριδικό κινητήρα και εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα πάντα. Συγκεκριμένα διαθέτει 7 αερόσακους και τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, ελέγχου τυφλού σημείου και ειδοποίησης διασταυρούμενης κυκλοφορίας. Στάνταρ είναι ακόμα το adaptive cruise control, φώτα LED, αισθητήρες φώτων και βροχής, πανοραμική ανοιγόμενη ηλιοροφή, διζωνικός κλιματισμός, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, οθόνη αφής 8 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και πάρα πολλά ακόμα.

Εξωτερικά, το νέο Toyota RAV4 Adventure διακρίνεται από το πολύ μυώδες εμπρός άκρο. Αυτό συνθέτουν η μεγάλη εξαγωνική μάσκα με τις οριζόντιες μπάρες και το σήμα στο κέντρο, τα πολύ αιχμηρά φανάρια και ο έντονα ανάγλυφος προφυλακτήρας με την ασημί ποδιά. Την πιο εκτός δρόμου περιβολή του ενισχύουν με τη σειρά τους τα μαύρα προστατευτικά τμήματα και οι μαύρες ζάντες. Πολύ ταιριαστή είναι και η νέα διχρωμία με την απόχρωση Urban Khaki στο αμάξωμα και το Dynamic Grey στην οροφή, εμπρός κολόνες και πίσω σπόιλερ. Ένας συνδυασμός που παραπέμπει στο κλασσικό FJ40 Land Cruiser. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει η νέα ταπετσαρία από συνθετικό δέρμα με τις πορτοκαλί ραφές.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, η έκδοση Adventure προσφέρεται αποκλειστικά με το υβριδικό σύνολο συνδυαστικής ισχύος 222 ίππων, εκ των οποίων οι 176 ίπποι προέρχονται από το μοτέρ βενζίνης των 2.5 λτ. Επίσης, εξοπλίζεται στάνταρ με την έξυπνη τετρακίνηση AWD-i, που παρέχει έναν πρόσθετο συμπαγή ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα. Το RAV4 Adventure επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 8,1 δλ., η μέγιστη ταχύτητα σταματά στα 180 χλμ./ώρα, η μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση είναι 5,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 133 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store