Νέα έκδοση VW ID.3 Prime Pro S (+τιμή)

Η γκάμα του ID.3, του μικρομεσαίου ηλεκτρικού μοντέλου της Volkswagen, εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση ID.3 Prime Pro S, με τη μεγάλη μπαταρία των 77 kWh, κατανάλωση 15,8 kWh/χλμ. και αυτονομία σε μεικτό κύκλο 549 χλμ.

Ο επιπρόσθετος εξοπλισμός της έκδοσης αναβαθμίζει την συνολική εικόνα του αυτοκινήτου εξωτερικά αλλά και στο εσωτερικό του. Εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου «Andoya» 19 ιντσών, σκούρα θερμομονωτικά κρύσταλλα στα πίσω παράθυρα και παρμπρίζ και με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες. Στο εσωτερικό, διακρίνονται ο ατμοσφαιρικός φωτισμός 30 χρωμάτων, το θερμαινόμενο τιμόνι μαζί με τα εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα και τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα συστήματα υποβοήθησης έχουν ενισχυθεί σημαντικά με τα Park Assist Plus (έξυπνη υποβοήθηση στάθμευσης) και Pre-Crash (σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών).

Το ID.3 Pro S Prime διαθέτει επίσης κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα κλειδώματος/ ξεκλειδώματος και εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί (Keyless Access), αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με αισθητήρες εσωτερικού χώρου, προστασία από ρυμούλκηση και σύστημα κλειδώματος Safelock. Να σημειωθεί ότι υπάρχει δυνατότητα επιλογής μόνο ως προς το εξωτερικό χρώμα και την αντλία θερμότητας, ενώ προσφέρεται αποκλειστικά με δύο πίσω καθίσματα.

Η λιανική τιμή του ID.3 Prime Pro S είναι 46.500 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου Ενέργειας, η επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού οχήματος θα υπολογίζεται με ποσοστό 30% επί της βασικής τιμής, με πλαφόν τις 8.000 ευρώ. Οπότε η τιμή του ID.3 Prime Pro S, με την επιδότηση της πολιτείας, διαμορφώνεται στις 38.500 ευρώ.

*Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι ενδεικτικό.

Get it on Google Play Download on the App Store