Ήρθε το νέο Hyundai Bayon με τιμή από 19.690 ευρώ

Το νέο Hyundai Bayon πάτησε στην Ελλάδα και το κοινό μπορεί να το δει από κοντά στις Εκθέσεις του Επίσημου Δικτύου. Οι διαφορές και αναβαθμίσεις που έχουν γίνει είναι αρκετές εξωτερικά, στο εσωτερικό και σε επίπεδο τεχνολογιών. Παράλληλα το λανσάρισμά του ξεκινά με έκπτωση 800 ευρώ σε όλα τα μοντέλα, ενώ σε συνδυασμό με τον περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό προσφέρει ακόμα περισσότερη αξία στον πελάτη, σε συνδυασμό με προσιτές τιμές.

Το νέο Hyundai Bayon διατίθεται σε δύο πλουσιοπάροχες εκδόσεις εξοπλισμού, τις Premium και Distinctive. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στάνταρ: 6 αερόσακους, τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος και διατήρησης λωρίδας, οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών με πλοήγηση και υπηρεσίες τηλεματικής Bluelink, ψηφιακό πίνακα  οργάνων 4,2 ιντσών, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, air condition, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες κ.λπ. Στο Bayon Distinctive προστίθενται ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, 17άρες ζάντες αλουμινίου, Full LED εμπρός φώτα μαζί με το διακοσμητικό φωτισμός Seamless Horizon Lamp, αισθητήρας βροχής, σκούρα κρύσταλλα, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και μεταλλικά πεντάλ.

Με τον κινητήρα 1.2 MPI 79 hp οι τιμές (με την έκπτωση) του νέου Bayon ξεκινούν από τις 19.690 ευρώ και 20.890 ευρώ αντίστοιχα (Premium/Distinctive). Το 1.000άρι turbo με τα 100 άλογα στοιχίζει από 21.190 ευρώ και 22.490 ευρώ, ενώ με την προσθήκη του 48V Hybrid η επιπλέον επιβάρυνση είναι μικρή (21.790 ευρώ και 23.090 ευρώ). Το 1.0 T-GDI 100 hp 48V Hybrid πωλείται και με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7DCT, στις τιμές των 23.090 και 24.390 ευρώ αντίστοιχα.

Το νέο Hyundai Bayon είναι πιο κομψό και ελκυστικό εξωτερικά, όπου ένας διακοσμητικός κεντρικός φωτισμός LED DRL (Daytime Running Lights) έχει ενσωματωθεί στο εμπρός μέρος για να δημιουργήσει μια φωτεινή υπογραφή Seamless Horizon. Πρόσθετα ο εμπρός προφυλακτήρας και η μάσκα έχουν ανασχεδιαστεί, όπως επίσης ισχύει και για τον πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον έχουν προστεθεί νέοι τροχοί 16 και 17 ιντσών και τέσσερα νέα χρώματα (εννέα συνολικά). Πρόκειται για τα Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl. Μια προαιρετική διχρωμία στην οροφή σε Phantom Black είναι επίσης διαθέσιμη με πολλά εξωτερικά χρώματα.

Στο εσωτερικό νέα στοιχεία αφορούν το LCD καντράν των 4,2 ιντσών (10,25 ιντσών στο Distinctive) και την κεντρική οθόνη 10,25 ιντσών στον στάνταρ εξοπλισμό με Apple CarPlay και Android Auto, ασύρματη φόρτιση και την πιο πρόσφατη ενημέρωση της τηλεματικής Bluelink. Δύο θύρες USB-C -μία μπροστά και μία πίσω- διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη φόρτιση των συσκευών τελευταίας τεχνολογίας. To πακέτο ολοκληρώνει ένα premium ηχοσύστημα Bose και ο πιο σύγχρονος φωτισμός με λαμπτήρες LED και νέα τεχνολογία πολύχρωμου μπροστινού φωτισμού στο ευρύχωρο και πρακτικό εσωτερικό.

Get it on Google Play Download on the App Store