Ήρθε το νέο DS 7. Δείτε τις τιμές του

Η DS Automobiles ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης του νέου DS 7 στην ελληνική αγορά. Το πολυτελές μικρομεσαίο SUV έρχεται με νέα δυναμική σχεδίαση, πληθώρα νέων τεχνολογιών και πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, ενώ διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα στοιχεία που το ανέδειξαν και το καταξίωσαν στην ελληνική αγορά.

Εντυπωσιακό και με υψηλή τεχνολογία

Εξωτερικά οι κυριότερες σχεδιαστικές αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος του αμαξώματος. Οι λεπτοί προβολείς LED και τα νέα εντυπωσιακά φώτα ημέρας DS Light Veil αποτελούν βασικό εξοπλισμό του μοντέλου και συνδυάζονται αρμονικά με τη νέα μάσκα χαρακτηριστικής DS σχεδίασης, ενώ και τα DS Wings ανανεώθηκαν σχεδιαστικά. Η ανανεωμένη φωτιστική υπογραφή ολοκληρώνεται με τα πίσω φώτα LED 3D σχεδίασης με δυναμικά φλας. Επιπλέον, η πόρτα του χώρου αποσκευών έχει επανασχεδιαστεί με πιο έντονες γραμμές, συν του ότι το όνομα «DS AUTOMOBILES» αντικαθιστά το «CROSSBACK»

Στο εσωτερικό του DS 7, μία από τις βασικότερες τεχνολογικές καινοτομίες αφορά το νέο infotainment DS IRIS SYSTEM, το οποίο είναι διαισθητικό, πλήρως προσαρμόσιμο, προσφέρει 3D πλοήγηση και περιλαμβάνει έναν προσωπικό βοηθό, την IRIS, που επικοινωνεί με τον οδηγό διαισθητικά μέσω της αφής, ή/και με φυσική ομιλία. Επιπλέον με το νέο σύστημα infotainment παρέχεται η λειτουργία wireless Mirror Screen (Android Auto, Apple CarPlay).

Οι λειτουργίες του νέου συστήματος infotainment υποστηρίζονται από την επανασχεδιασμένη οθόνη αφής 12 ιντσών υψηλής ανάλυσης. Διαθέτει μενού που αποτελείται από widgets και εγγυάται εύκολη πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες του οχήματος. Ο πίνακας οργάνων 12 ιντσών επανασχεδιάστηκε και αυτός, με τον οδηγό να μπορεί να εξατομικεύσει το περιεχόμενό του και να έχει άμεσα στη διάθεσή του όλες τις βασικές πληροφορίες οδήγησης.

Κινητήρες Plug-in Hybrid και diesel

Την κίνηση του νέου DS 7 αναλαμβάνουν κυρίως Plug-in Hybrid σύνολα, με τον diesel 1.5 BlueHDi των 130 ίππων να αποτελεί τη μοναδική μη εξηλεκτρισμένη επιλογή. Το E-Tense 225 διαθέτει κινητήρα βενζίνης 1.6 PureTech 180 και ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων. Τα E-Tense 4×4 300 και E-Tense 4×4 360 παρουσιάζονται ως οι τετρακίνητες προτάσεις της εταιρείας, με τον 1.6 λτ. τετρακύλινδρο PureTech στα 200 άλογα και ηλεκτροκινητήρες 110 και 112 ίππων σε κάθε άξονα. Μια νέα μπαταρία 14,2 kWh παρέχει έως και 81 χιλιόμετρα αυτονομίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων στον αστικό κύκλο WLTP, ενώ στο μικτό κύκλο φτάνει τα 65 χιλιόμετρα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου δύο ώρες σε Wallbox 7,4 kW.

Από 45.500 ευρώ

Το νέο DS 7 προσφέρεται στα επίπεδα εξοπλισμού Bastille, Performance Line, Performance Line + La Premiere, Bastille La Premiere, Rivoli, Performance Line+ και Opera. Οι τιμές του νέου DS 7 ξεκινούν από τις 45.500 ευρώ με τον κινητήρα 1.5 BlueHDi 130 στην πρώτη έκδοση Bastille. To E-Tense 225 διατίθεται από το τρίτο επίπεδο εξοπλισμού στην τιμή των 45.600 ευρώ, όπως και το E-Tense 4×4 300, από 61.200 ευρώ. Το πιο δυνατό E-Tense 4×4 360 διατίθεται από Rivoli και άνω, με τιμή από 68.200 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store