Η τιμή του νέου BYD Atto 2 Comfort με μεγαλύτερη μπαταρία

  • BYD-ATTO-2-Comfort (1)
  • BYD-ATTO-2-Comfort (2)
  • BYD-ATTO-2-Comfort (4)
  • BYD-ATTO-2-Comfort (6)
  • BYD-ATTO-2-Comfort (9)
  • BYD-ATTO-2-Comfort (8)
  • BYD-ATTO-2-Comfort (5)
  • BYD-ATTO-2-Comfort (7)
  • https://cdn.autogreeknews.gr/wp-content/uploads/2026/01/BYD-ATTO-2-Comfort-1.jpg
  • https://cdn.autogreeknews.gr/wp-content/uploads/2026/01/BYD-ATTO-2-Comfort-2.jpg
  • https://cdn.autogreeknews.gr/wp-content/uploads/2026/01/BYD-ATTO-2-Comfort-4.jpg
  • https://cdn.autogreeknews.gr/wp-content/uploads/2026/01/BYD-ATTO-2-Comfort-6.jpg
  • https://cdn.autogreeknews.gr/wp-content/uploads/2026/01/BYD-ATTO-2-Comfort-9.jpg
  • https://cdn.autogreeknews.gr/wp-content/uploads/2026/01/BYD-ATTO-2-Comfort-8.jpg
  • https://cdn.autogreeknews.gr/wp-content/uploads/2026/01/BYD-ATTO-2-Comfort-5.jpg
  • https://cdn.autogreeknews.gr/wp-content/uploads/2026/01/BYD-ATTO-2-Comfort-7.jpg

Η BYD λανσάρει στην Ελλάδα το Atto 2 Comfort, το οποίο συνδυάζει μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας για αυξημένη αυτονομία, μαζί με αναβαθμισμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης, ασφάλειας και προηγμένων τεχνολογιών.

Από 29.990 ευρώ με οφέλη

Η τιμή του ξεκινά από τις 29.990 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Electric Bonus του Ομίλου Σφακιανάκη, ύψους 4.000 ευρώ, καθώς και της επιδότησης των 3.000 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3». Στον στάνταρ εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται περισσότερα από 25 συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, συν πανοραμική γυάλινη οροφή με ηλεκτρικό σκιάδιο, Vegan δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, πανοραμική κάμερα 360 μοιρών, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, ασύρματη φόρτιση κινητού, πίνακα οργάνων 8,8 ιντσών, οθόνη αφής infotainment 12,8 ιντσών και άλλα πολλά. Επιπρόσθετα, το Atto 2 συνοδεύεται από 6 χρόνια εγγύηση (ή 150.000 χλμ.), 8 χρόνια εγγύηση ηλεκτροκινητήρα (ή 150.000 χλμ.) και 8 χρόνια εγγύηση για τη μπαταρία (ή 250.000 χλμ.).

Μεγαλύτερη μπαταρία 64,8 kWh

Το BYD Atto 2 Comfort βασίζεται στην προηγμένη αρχιτεκτονική e-Platform 3.0 και εξοπλίζεται με Blade Battery 64,8 kWh, προσφέροντας αυτονομία 430 χιλιομέτρων στον συνδυασμένο κύκλο (WLTP) και πάνω από 600 χιλιόμετρα στην πόλη. Ο ηλεκτροκινητήρας ισχύος 204 ίππων και ροπής 310 Nm εξασφαλίζει δυναμικές επιδόσεις, με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 160 χλμ./ώρα. Η νέα έκδοση ξεχωρίζει για τις βελτιωμένες δυνατότητες φόρτισης. Η DC ταχεία φόρτιση είναι 155 kW, επιτρέποντας φόρτιση από 30% σε 80% σε μόλις 19 λεπτά, ιδανική για γρήγορα ταξίδια. Παράλληλα, ο στάνταρ τριφασικός φορτιστής AC 11 kW εξασφαλίζει πλήρη φόρτιση σε λίγο πάνω από 7 ώρες, προσφέροντας άνεση για καθημερινή χρήση και νυχτερινή φόρτιση στο σπίτι.

Αλλαγές και στο εσωτερικό

Η έκδοση Comfort έρχεται με αλλαγές στον εσωτερικό διάκοσμο. Τα εμπρός καθίσματα έχουν προσκέφαλο που δεν είναι ενσωματωμένο σε αυτά, ενώ στο πίσω κάθισμα έχει τοποθετηθεί και τρίτο για τον επιβάτη που θα καθίσει στο κέντρο. Παράλληλα, ο μοχλός επιλογής της κίνησης του αυτοκινήτου έχει μεταφερθεί στην κολώνα του τιμονιού απελευθερώνοντας χώρο στην κεντρική κονσόλα. Στο εσωτερικό θα φιλοξενηθούν με άνεση 5 επιβάτες, κάτι που εξυπηρετεί και το επίπεδο δάπεδο του Atto 2 στο πίσω μέρος, ενώ οι αποσκευές τους θα φιλοξενηθούν στον αντίστοιχο χώρο χωρητικότητας 450 λίτρων (αυξάνεται στα 1.370 λίτρα με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος).

Με νέα πίσω ανάρτηση

Στην ανάρτηση έχει υιοθετηθεί η δοκιμασμένη λύση των γονάτων ΜακΦέρσον εμπρός, ενώ πίσω τοποθετήθηκε ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων για καλύτερη διαχείριση του βάρους και της ισχύος, κάτι που συμβάλει θετικά στην οδική συμπεριφορά και την άνεση των επιβατών. Στην αποτελεσματική επιβράδυνση – ακινητοποίηση του αυτοκινήτου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες συμβάλουν τα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς (τα εμπρός είναι αεριζόμενα).

Get it on Google Play Download on the App Store