Μεταχειρισμένη αμαξάρα με 14.990 ευρώ

Ψάχνοντας στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, μπορεί να βρει κανείς ορισμένα «διαμάντια», τα οποία δεν μπορούσε να αγοράσει όταν ήταν καινούργια, ενώ τώρα μπορεί να αποκτήσει με πολύ λιγότερα λεφτά. Όπως ισχύει για την συγκεκριμένη οικογενειακή αμαξάρα, το Ford Galaxy με τον 2λιτρο EcoBoost, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το 7θέσιο εσωτερικό.

Έχει ταξινομηθεί τον Σεπτέμβριο του 2012, ωστόσο ο κάτοχός του έκανε ελάχιστη χρήση, αφού έχει διανύσει μόνο 50.250 χιλιόμετρα. Θεωρητικά έκανε λιγότερα από 4.200 χλμ. το χρόνο, ενώ έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες του αμαξώματος και του εσωτερικού. Όσο για την τιμή των 14.990 ευρώ είναι χαμηλή για ένα τόσο πληθωρικό σε όλα του αυτοκίνητο με μήκος 4,82 μέτρων και θέσεις για 7 επιβάτες, σε ανεξάρτητα καθίσματα πολλαπλών ρυθμίσεων και συρόμενα. Σήμερα με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καινούργιο αυτοκίνητο (πλην του Mitsubishi Space Star με 13.950 ευρώ), ενώ σε αντίστοιχα ποσά πωλούνται μικρά μεταχειρισμένα αμάξια λίγων ετών.

Πρόκειται για ιδανικό ταξιδιώτη, ειδικά για όσες οικογένειες έχουν αυξημένες μεταφορικές ανάγκες και θέλουν άπλα χώρων με λίγα χρήματα. Επίσης, είναι πλούσια εξοπλισμένο και διαθέτει πολλά στοιχεία ασφαλείας, ανέσεων μέχρι και πανοραμική γυάλινη οροφή. Ιδανικός για το πληθωρικό αμάξωμα του Galaxy είναι ο 2λιτρος EcoBoost με την ισχύ των 203 ίππων και 300 Nm ροπής μαζί με το αυτόματο κιβώτιο των 6 ταχυτήτων. Επιταχύνει το βάρους 1,7 τόνων αμάξωμα στο 0-100 χλμ./ώρα σε 8,8 δλ. και σύμφωνα με τη Ford καταναλώνει 8,8 λτ./100 χλμ. Στην πράξη οι απαιτήσεις σε καύσιμο είναι περισσότερες, ωστόσο δεν είναι ένα αυτοκίνητο για καθημερινές μετακινήσεις στα στενά των πόλεων (λόγω και διαστάσεων), αλλά για να πραγματοποιεί μακρινές και πολύωρες αποστάσεις σε αυτοκινητόδρομους και επαρχιακούς δρόμους ξεκούραστα και με ασφάλεια.

Στοιχεία επικοινωνίας:
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store