Ford Kuga με 16.000 χλμ. σε τιμή Puma

Οι πλειοψηφία όσων κάνουν έρευνα αγοράς για το νέο τους αυτοκίνητο, προσανατολίζονται προς τα SUV. Μεγάλο όμως ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και τα μεταχειρισμένα SUV, αφού υπάρχουν πολλά διαθέσιμα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και σε προσιτές ως επί το πλείστον τιμές, όταν πρόκειται για δημοφιλή μικρά και μικρομεσαία μοντέλα.

Μια τέτοια ξεχωριστή περίπτωση είναι το συγκεκριμένο Ford Kuga 1.5 EcoBoost Business. Αποτελεί ευκαιρία γιατί παρά το γεγονός ότι είναι 5ετίας (ταξινομημένο τον Δεκέμβριο του 2019), έχει διανύσει μόνο 16.000 χιλιόμετρα. Άλλωστε εξωτερικά δεν εμφανίζει φθορές, αλλά ούτε και στο εσωτερικό του, όπου τα διάφορα χειριστήρια και η δερμάτινη επένδυση του τιμονιού είναι σαν καινούργια! Στον εξοπλισμό του διαθέτει όλα τα στοιχεία ανέσεων, όπως επίσης 7 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα πολυμέσων με 8άρα οθόνη, πλοήγηση, αισθητήρες παρκαρίσματος, 2ζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, αισθητήρα βροχής και πολλά ακόμα. Παράλληλα το Kuga προηγούμενης γενιάς διακρίνεται για την ευρυχωρία που παρέχει, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές (456 λίτρα).

Η συγκεκριμένη έκδοση «φοράει» τον πολύ ταιριαστό στο Kuga 4κύλινδρο turbo μοτέρ 1.5 EcoBoost, απόδοσης 150 ίππων και 240 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ. Ο εν λόγω κινητήρας εμφανίζει γεμάτο τράβηγμα και είναι σε θέση να επιταχύνει σε γοργούς ρυθμούς το πληθωρικό αμάξωμα των 4.534 χλστ. μήκους και βάρους 1.504 κιλών. Στα σημεία αναφοράς και η οδική του συμπεριφορά, αφού το στήσιμό του γενικότερα και οι ανεξάρτητες αναρτήσεις εξασφαλίζουν ευχάριστη αίσθηση και πολύ καλό κράτημα. Το συγκεκριμένο Kuga 1.5 EcoBoost Business θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Car Center, στην τιμή των 22.490 ευρώ. Όσο δηλαδή πωλούνται Puma λίγων ετών ή μικρά SUV άλλων εταιρειών.

  • Στοιχεία επικοινωνίας:
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store