Ευκαιρία Ford Kuga του 2019 με 16.000 χιλιόμετρα

Στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μπορεί να βρει κανείς κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις «αρπάζει» αμέσως, όπως είναι το συγκεκριμένο Ford Kuga 1.5 EcoBoost Business. Είναι ταξινομημένο τον Δεκέμβριο του 2019, ωστόσο έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, αφού το οδόμετρό του έχει γράψει μόλις 16.000 χιλιόμετρα!

Στον εξοπλισμό του διαθέτει πληθώρα στοιχείων ασφαλείας και ανέσεων, όπως είναι 7 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, αισθητήρες στάθμευσης, διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, πλοήγηση, αισθητήρα βροχής κ.λπ. Πλουσιοπάροχο είναι το Kuga και στον τομέα των χώρων, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές (456 λίτρα).

Το συγκεκριμένο Kuga τροφοδοτείται με τον πολύ καλό σε χαρακτηριστικά λειτουργίας και απόδοση υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1.5 EcoBoost, ισχύος 150 ίππων και 240 Nm ροπής. Το μηχανικό αυτό σύνολο με το γεμάτο τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές εξασφαλίζει γρήγορες επιταχύνσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,7 δλ.), με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 7,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 145 γρ./χλμ. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου ανήκει και το πολύ καλό στήσιμο των ανεξάρτητών αναρτήσεών του, οι οποίες εξασφαλίζουν αυξημένη σταθερότητα και στιβαρότητα, μαζί με την ευχάριστη οδηγική αίσθηση.

Αυτό το Kuga 1.5 EcoBoost Business πωλείται στην τιμή των 22.490 ευρώ και θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Car Center.

  • Στοιχεία επικοινωνίας:
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store