Αστέρι Ford Fiesta με 6.000 χλμ. το χρόνο

To Ford Fiesta μπορεί να πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, δεν παύει όμως να είναι ένα αυτοκίνητο που συνεχίζει να προσελκύει τους αγοραστές που θέλουν ένα αξιόλογο μεταχειρισμένο supermini. Ειδικά στην τελευταία γενιά του παραμένει ένα πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο, πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για ένα ST-Line με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost 125 PS και σε τέτοια κατάσταση, όπως είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Έχει ταξινομηθεί τον Απρίλιο του 2018 και έκτοτε το έχει διανύσει μόνο 36.152 χλμ., τα οποία αντιστοιχούν με περίπου 6.000 χλμ. το χρόνο. Πρόκειται για ένα μικρό χάτσμπακ με σπορτίφ χαρακτηριστικά, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε οδική συμπεριφορά, σε συνδυασμό με πλούσιο εξοπλισμό και αποδοτικό μοτέρ. Αναφορικά με τον εξοπλισμό του περιλαμβάνει 6 αερόσακους, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, adaptive cruise control, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, πλοήγηση, κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, πανοραμική οροφή, ζάντες αλουμινίου, αυτόματα φώτα και πολλά ακόμη.

Ο τρικύλινδρος 1.000άρης turbo κινητήρας με τα 125 άλογα στις 6.000 σ.α.λ. και τα 170 Nm ροπής στις 1.400-4.500 σ.α.λ. είναι ό,τι πρέπει για το Fiesta. Παρέχει γρήγορες επιταχύνσεις με 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ. και τελική ταχύτητα 195 χλμ./ώρα, εμφανίζει ομαλή λειτουργία και είναι οικονομικός σε καύσιμο (6,5 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές μεικτές συνθήκες). Στα σημαντικά πλεονεκτήματα του Fiesta ST-Line ανήκει και η ιδιαίτερα ευχάριστη οδική του συμπεριφορά. Χάρη στον πολύ καλό συνδυασμό πλαισίου – αναρτήσεων, τα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης και τις μικρές κλίσεις του αμαξώματος, ο οδηγός είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως την ισχύ του κινητήρα σε διαδρομές με στροφές.

Το εικονιζόμενο Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 125 PS ST-Line πωλείται στην τιμή των 18.990 ευρώ (δείτε εδώ την αγγελία), από τον επίσημο Έμπορο της Ford, την Car Center.
Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store