Μεταχειρισμένα Ford Puma diesel με 8ετή εγγύηση

Το σύγχρονο best seller της Ford, το μικρό SUV Puma είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας και διακρίνεται αμέσως για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του. Τόσο όσον αφορά τον σχεδιασμό του αμαξώματός του, όσο και για τα οδηγικά του χαρίσματα. Σε επίπεδο κινητήρων, το Puma διατίθεται αποκλειστικά με τους βενζινοκινητήρες EcoBoost, ωστόσο πριν περιλάμβανε στην γκάμα του και τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 EcoBlue. 

Τώρα τα μεταχειρισμένα ντίζελ Puma που πωλούνται είναι εξαιρετικά ελάχιστα. Δύο από αυτά και με τα λιγότερα χιλιόμετρα είναι τα εικονιζόμενα λευκά. Έχουν ταξινομηθεί τον Αύγουστο του 2022 και έκτοτε έχουν διανύσει 18.900 χλμ. και 19.376 χλμ., ενώ πωλούνται στην τιμή των 25.490 ευρώ. Πρόκειται για εκδόσεις ST-Line με πλούσιο εξοπλισμό, στον οποίο ανήκουν 6 αερόσακοι, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, ψηφιακός πίνακας οργάνων, πλοήγηση, αυτόματος κλιματισμός, όλοι οι αυτοματισμοί και ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Ο αποδοτικός και ραφιναρισμένος σε λειτουργία πετρελαιοκινητήρας 1.5 EcoBlue αποδίδει 120 ίππους και πλούσια ροπή 285 Nm. Προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 δλ., μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 4,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 118 γρ./χλμ. Αμφότερα εντάσσονται στο πρόγραμμα Ford Approved και συνοδεύονται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, δυνατότητα ανταλλαγής εντός 30 ημερών, καμία προηγούμενη δομική φθορά, πλήρες ιστορικό, πλήρες ιστορικό σέρβις και πιστοποίηση χιλιομέτρων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store