Καινούργιο Ford Focus Vignale σε τιμή προσφοράς

To Ford Focus στην πιο premium εκδοχή του, τη Vignale προσφέρει υψηλά επίπεδα πολυτελείας, τόσο μέσω του πλουσιότατου εξοπλισμού, όσο και μέσω των διαφορετικών επενδύσεων στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Το ανανεωμένο Focus δεν προσφέρεται σε Vignale, αλλά στις πιο σπορτίφ εκδόσεις ST-Line και ST-Line X και τις Crossover Active και Active X.

Το εικονιζόμενο Focus είναι το προ ανανέωσης και ίσως το μοναδικό Vignale με 0 χιλιόμετρα, παρότι έχει ταξινομηθεί τον Αύγουστο του 2021. Εφοδιάζεται με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα των 125 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση. Οι επιδόσεις που εξασφαλίζει είναι αρκετά καλές, με 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ. μέγιστη ταχύτητα 195 χλμ./ώρα, μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 138 γρ./χλμ.

Εξωτερικά τον πιο premium χαρακτήρα του τονίζουν οι λεπτομέρειες χρωμίου σε μάσκα, χερούλια θυρών και πλαίσια παραθύρων, καθώς και οι πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια είναι διάχυτη και σε αυτό συμβάλλουν οι δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, στις πόρτες και το ταμπλό. Στο λουξ εξοπλισμό του ανήκουν μεταξύ άλλων- 6 αερόσακοι, αυτόνομο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, οθόνη 8 ιντσών, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, πλοήγηση, θερμαινόμενα καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματος κλιματισμός, head-up display και πάρα πολλά ακόμη.

Αυτό το καινούργιο και πλουσιοπάροχο Focus Vignale θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, τη Ford Car Center, στην τιμή των 26.490 ευρώ (δείτε εδώ την αγγελία). Πληροφοριακά το Focus facelift 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV ST-Line με λιγότερο εξοπλισμό ξεκινά από 28.070 ευρώ, ενώ με το αυτόματο κιβώτιο κοστίζει από 30.745 ευρώ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store