Ford Fiesta του 2022 εγγυημένο και φουλ εξοπλισμένο

Η γκάμα της Ford ξεκινάει πλέον από το δημοφιλές Puma το οποίο εδώ και λίγο καιρό έχει λανσαριστεί ανανεωμένο, ωστόσο για πολλά χρόνια το Fiesta ήταν το best seller της Ford. Πλέον μπορεί να το βρει κανείς μόνο μεταχειρισμένο σε διάφορες γενιές, τιμές κινητήρες κ.λπ. Όσοι όμως θέλουν το τελευταίο Fiesta και μάλιστα στην σπορτίφ και πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line 1.0 EcoBoost mHEV 125 PS με ελάχιστα χιλιόμετρα, τότε το συγκεκριμένο αμάξι είναι μια μοναδική ευκαιρία.

Πρόκειται για μοντέλο διετίας (07/22 ταξινομημένο) με 22.500 χλμ. και σε άριστη συνολική κατάσταση. Μάλιστα καλύπτεται με την εργοστασιακή εγγύηση των 8 ετών/100.000 χλμ. της Ford και εντάσσεται στο πρόγραμμα Ford Approved. Αυτό σημαίνει ότι -εκτός άλλων- συνοδεύεται με πλήρες ιστορικό και πιστοποίηση χιλιομέτρων, οπότε ο πελάτης έχει το κεφάλι του σίγουρο από όλες τις πλευρές. Το «σαν καινούργιο» αυτό Fiesta βρίσκεται στον επίσημο έμπορο της Ford, την CarCenter και πωλείται στην τιμή των 19.990 ευρώ, ενώ δίνεται και η επιλογή ανταλλαγής.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό του περιλαμβάνει 6 αερόσακους, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αισθητήρες στάθμευσης πίσω κ.λπ. Παράλληλα, ξεχωρίζει εξωτερικά και στο εσωτερικό του για την πιο δυναμική του εμφάνιση, την οποία ενισχύουν οι πιο σπορ προφυλακτήρες, ζάντες, αεροδυναμικά βοηθήματα, τύπου μπάκετ καθίσματα, κόκκινες ραφές κ.λπ.

Στα βασικά πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου ανήκει και πολύ καλός σε όλα του 1.000άρης EcoBoost των 125 ίππων και 170 Nm (210 Nm με e-assist) με το υβριδικό σύστημα 48V να προσφέρει έξτρα ισχύ 16 ίππων μέσω της γεννήτριας – μίζας. Το μηχανικό αυτό σύνολο διαθέτει άριστη ελαστικότητα και τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, ανεβάζει με ευκολία ρυθμούς (0-100 χλμ./ώρα σε 9,4 δλ.) και η κατανάλωσή του σε μεικτές πραγματικές συνθήκες βρίσκεται στα 6,5 λτ./100 χλμ. Επίσης, με εκπομπές CO2 114 γρ./χλμ. τα τέλη κυκλοφορίας είναι μηδενικά. Σημείο αναφοράς του Fiesta ST-Line με το σφιχτό σετάρισμα των αναρτήσεων ανήκει και ο ευχάριστος οδηγικός του χαρακτήρας, χάρη στα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, τις μικρές κλίσεις του αμαξώματος, το ενισχυμένο πλαίσιο και το θετικό σε αίσθηση και αμεσότητα τιμόνι.

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

 

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store